Електронний каталог
управління якістю
Документи:
- "Семь инструментов качества" в японской экономике [Текст] : Производственное издание. – М. : Из-во Стандартов, 1990. – 88с. – (Качество. Экономика. Общество. Современные проблемы.). – ISBN 5-7050-0092-8 : 2.60.
- Achieving commodity & service excellence in the age of digital convergence [Text] [Текст] : the 16th Symposium of IGWT, August 18-22, 2008, Suwon, Korea : appendix / [Internat. Society of Commod. Science and Tech., Korean Academy of Commodity Science and Tech., The University of Suwon]. – Suwon : The University of Suwon, 2008. – 62 p.
- Achieving commodity & service excellence in the age of digital convergence [Text] [Текст] : the 16th Symposium of IGWT, August 18-22, 2008, Suwon, Korea : program / Internat. Society of Commodity Science and Tech., Korean Academy of Commodity Science and Tech., The University of Suwon. – Suwon : The University of Suwon, 2008. – 12 p.
- Business administration (quality management) [Text] [Текст] = Ділове адміністрування (управління якістю) : curriculum / auth. A.V. Magaletskiy, T.I. Tkachenko, S.V. Melnichenko, M.V. Bosovska; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 854/13 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 10 p. – 13,00.
- Business administration (quality management) [Text] [Текст] = Ділове адміністрування (управління якістю) : syllabus / auth. A.V. Magaletskiy, T.I. Tkachenko, S.V. Melnichenko, M.V. Bosovska; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 849/13 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 18 p. – 21,00.
- Business administration (quality management) [Text] [Текст] = Ділове адміністрування (управління якістю): опорний конспект лекцій : lecture notes; academic degree"Master";field of science 0306"Management and Administration";field of study 030601"Management";field of specialization 8.0306010102"Management ofTourism Industry",8.0306010104 Management of Hotel and Restaurant Business / authors: A.V. Magaletskiy; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 67 p. – Bibliography: p. 64-67. – 28.00.
- Commodity science in a changing world : book of abstracts [Text] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – Варна : Наука и икономика, 2016. – 156 p. – [Електронне видання зберігається в мультимедійній бібліотеці]. – ISBN 978-954-21-0903-7 : 150,00.
- Commodity science in a changing world : program [Text] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – Варна : Наука и икономика, 2016. – 28 p. – 35,00.
- Commodity science in a changing world [Електронний ресурс] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2016. – 978-954-21-0904-4. – друкована версія видання знаходиться в залі іноземної літератури.
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: september 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. II / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 616 p.
- Productivity & quality management frontiers - IV [Текст]. Vol. 1 / Edit.: D.J.Sumanth, J.A. Edosomwan, R.Poupart, D.S.Sink; Institute of Industrial Engineers. – Norcross : Industrial Engineering and Management Press, 1993. – 696 p. – ISBN 0-89806-125-3.
- Productivity & quality management frontiers - IV [Текст]. Vol. 2 / Institute of Industrial Engineers. – Norcross : Industrial Engineering and Management Press, 1993. – 688 p. – ISBN 0-89806-125-3.
- Quality management [Text] [Текст] = Управління якістю : curriculum and syllabus / авт. Н.В. Притульська, Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська, Д.П. Антюшко, Н.С. Метельська; KNUTE, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1280/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 25 p. – 25,00.
- Quality Management [Text] [Текст] = Управління якістю: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 0306 "Management and Administration"; field of study 030601 "Management"; field of specialty 03060101 "Management of Organizations and Administration" "0306010101 "Trade Management" / authors: N.V. Pritulska, N.S.Yasinska ,V.V. Osievska. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 67 p. – Bibliography: p.66-67. – 34.00.
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1243/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 43,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 384/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 18,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 363/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 25,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.А.Бовш, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 480/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70c. – 30,00.
- Економіка готелів та ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 378/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Економіка ресторанів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.Г. Міска, М.В. Кулик;КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 200/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Забезпечення функціонування та удосконалення системи управління якістю КНТЕУ [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2009. – 34с. – (КНТЕУ). – дод.
- Інструментальні методи дослідження [Електронний ресурс] [Текст] = Instrumental research methods : програма та робоча програма / Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 13-31/19ПРП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Качество продукции и право [Текст] / В.Ф.Опрышко руковод. авт. кол. и ответ.ред. – К. : Политиздат Украины, 1988. – 180с. – Библиогр.:с.175-178. – ISBN 5-319-00052 : 0.45.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни "Управління якістю" [Текст] : для студентів напряму "Торгівля", ОКР "магістр" усіх форм навчання / уклад.: Н.С.Ясинська, В.А.Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 769/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 2.88.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : програма та робоча програма з курсу для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 050201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 360/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 6,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1090/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 46 с. – 6,46.
- Основы менеджмента качества. ДСТУ ISO 9001-2001(ISO 9001-2001). ДСТУ-П IWA 2:2007 (IWA 2:2003) [Текст]. – [б.м.] : [б.и.], [2008]?. – 203с. : ил. – 50.00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 4б-31_19 П. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 4а-31_19 П. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. менедж. – 01-23/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Сертифікація в Україні [Текст] : Норм.акти та iншi документи. Т.3 : Стандарти з управління якістю та забезпечення якості / Під заг.ред.Б.М.Угарова. – К. : Основа, 1999. – 480с. – ISBN 966-7233-17-0 : 15,00.
- Системи управління якістю вимоги [Текст] : (ІSО 9001:2000,ІDT).ДСТУ ІSО 9001-2001(Видано ІSО в 2000) / Пер.і наук.-тех.ред.:О.Герус,В.Горопацький,Л.Гудик та ін. – К. : Держстандарт України, 2001. – 23с. – 8.40.
- Системи управління якістю настанови щодо поліпшення діяльності [Текст] : (ISO 9004:2000,IDT).ДСТУ 9004-2001.(Видано ISO в 2000) / Пер.і наук.-тех.ред.:О.Герус,В.Горопацький та ін. – К. : Держстандарт України, 2001. – 44с. – 12.60.
- Совершенствование комплексной системы управления качествоом непродовольственных товаров в торговле г,киева [Текст] : Отчет / Под рук.Н.К.Кисляк. – К., 1987. – 58с. – (КТЭИ).
- Совершенствование комплексной системы управления качеством непродовольственных товаров в торговле г.Винница [Текст] : Отчет / Под рук.В.М.Кравченко. – Винница, 1989. – 48с. – (Винницкий филиал КТЭИ).
- Стандартизація та сертифікація продукту в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В. Мельниченко, Є.В. Тарасенко, М.В. Новак. – 155/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 10 c. – 3,53.
- Стандартизація та сертифікація продукту в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В. Мельниченко, Є.В. Тарасенко, М.В. Новак. – 197/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 c. – 13,00.
- Статистика якості [Текст] : завдання для практичних занять та самостійної роботи студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.05.0303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. А.Ю. Чорний; Каф. статистики та економетрії. – 844/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 38 с. – 3,72.
- Статистика якості [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрями підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво", професійне спрямування 0503030 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. А.Ю. Чорний; Каф. статистики та економетрії. – 585/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 9 с. – 2,84.
- Статистика якості [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.Ю. Чорний; КНТЕУ, Каф. статистики та економетрії. – 200/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 18 с. – 10,00.
- Статистика якості [Текст] [Текст] : програма / авт. А.Ю. Чорний; КНТЕУ, Каф. статистики та економетрії. – 1239/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 6 с. – 11,00.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Управление качеством продукции [Текст] : Вопросы теории и практики / Под общ.ред.:А.Е.Булатова,Д.И.Правдина. – М. : Мысль, 1984. – 188с. – 0.70.
- Управление качеством [Текст] : Учебник для вузов / Под ред.С.Д.Ильенковой. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Юнити-Дана, 2004. – 334с. – ISBN 5-238-00491-5 : 20.41.
- Управление эффективностью и качеством [Текст] = Productivity and Quality Management : Модульная программа. Ч.1 : Повышение эффективности и качества:концепции,процессы и методы / Пер. с англ. Под ред. И.Прокопенко,К.Норта. – М. : Дело, 2001. – 800с. – ISBN 5-215-00804-3;92-2-110166-5 : 239.88.
- Управление эффективностью и качеством [Текст] = Productivity and Quality Management : Модульная программа.В2-х ч. Ч.2 : Направления деятельности с большим потенциалом повышения эффективности и качества / Пер. с англ. Под ред. И.Прокопенко,К.Норта. – М. : Дело, 2001. – 607с. – ISBN 5-215-00804-3;92-2-110166-5 : 239.88.
- Управління конкурентоспроможністю підприємств [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: В.В. Мельник; каф. економіки та фінансів підприємства. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 130 с. – Бібліогр.: с. 128-130. – 49.00.
- Управління конкурентоспроможністю підприємств [Текст] [Текст] : підручник / авт.: Г.Т.П'ятницька, Н.О. П'ятницька, С.С. Шумська та ін.; за заг. ред. Г.Т. П'ятницької. – Київ : Кондор, 2017. – 696 с. – Бібліогр.: с. 669-696. – ISBN 978-617-7582-12-9 : 680.00.
- Управління якістю [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спеціальність "Менеджмент оргінізацій", спеціалізація "Менеджмент на ринку товарів та послуг" / уклад.: Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська; Каф. товарознаства та експертизи продовольчих товарів. – 1036/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 22 с. – 4,34.
1
2
3
4
5
|