Електронний каталог
якість борошна
Документи:
- Оценка качества муки различних производителей [Текст] // Хранение и переработка зерна. – К., 2009. – № 3. – С. 32-35.
- Denisenco, T. N. Influence of tsicorlactou on the change of quality of flour pastry wares at saving [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / T. N. Denisenco // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 770-773.
- Kaplina, T. Effects of the electromagnetic field on microorganisms of wheat flour [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / T. Kaplina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 729-733.
- Баженова, Т. С. Исследование влияния пшенной муки на качество блинного теста, усовершенствование технологии применительно к условиям работі предприятий общественного питания [Текст] / Т. С. Баженова, И. А. Баженова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 8. – С. 45-48.
- Жигунов, Д. Особливості виробництва та оцінки якості борошна. Для кондитерських виробів [Текст] / Д. Жигунов // Мир продуктов. – Київ : РИА " Марко Пак", 2021. – № 4. – С. 10-11.
- Жигунов, Д. А. Стабилизация хлебопекарных показателей качества муки на мукомольных заводах [Текст] / Д. А. Жигунов // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 11-12. – C. 36-39.
- Іоргачова, К. Г. Використання зернової глюканвмісної сировини в технології піноподібних борошняних кондитерських виробів [Текст] / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, О.М. та ін. Котузаки // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 81-87.
- Ленс, М. Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна, борошна й тіста [Текст] / М. Ленс // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2015. – № 4. – С. 70-74.
- Лобанов, В. И. Влияние влажности зерна на первой драной системе на основные показатели качества и выход муки [Текст] / В. И. Лобанов, С. Ю. Бузоверов, С. П. Федорченко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 3 (180). – С. 26-28.
- Матвеева, И. Концепция корректировки и стабилизации качества муки на основе ферментных препаратов [Текст] / И. Матвеева, Ю. Белибова, М. Попов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 34-36.
- Мелешкина, Е. и др. Новое в переработке и использовании амаранта [Текст] / Е. и др. Мелешкина // Хлебопродукты. – М., 2005. – №9. – С.45-47.
- Насенко, Т. Т. Фракционирование рапсового жмыха ситовым методом [Текст] / Т. Т. Насенко, Т. О. Кат, С. М. Шкаруба // Масложировой комплекс. – Київ, 2014. – № 2 (45). – С. 39-40.
- Осипова, Г. От чего же зависят варочные свойства и прочнось макаронных изделий [Текст] / Г. Осипова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 39-40.
- Осипова, Г. Жугина А. Использование липолических ферментов с целью повышения качества хлебопекарной муки для макаронного производства [Текст] / Г. Жугина А. Осипова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 22-25.
- Рибалка, О. та ін. За якими ж показникаи об'єктивно оцінюють якість пророслого зерна пшениці [Текст] / О. та ін. Рибалка // Зерно і хліб. – К., 2005. – №4. – С.27-30.
- Руденко, Н. Якість зерна та борошно: чи існує залежність [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 6 (136). – С. 46-50.
- Сильчук, Т. Хлібопекарські поліпшувачі для виробництва хліба із суміші житнього та пшеничного борошна [Текст] / Т. Сильчук, В. Кулініч, В. та ін. Цирульнікова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 8-9.
|