Електронний каталог
етнонаціональна культура
Документи:
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.О. Марцин, М.П. Демічковська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 975/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 21,00.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Юдіна, М.П. Демічковська, Т.О.Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1001/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 21,00.
- Історія української культури [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Ю.Г.Бадах, І.В. Войціцька, Л.В. Губицький, П.П. Притуляк, І.О. Кизименко; КНТЕУ, Каф. філософських та соціальних наук. – 222/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 18 c. – 37,00.
- Кулінарна етнологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.П. Демічковська, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1173/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 c. – 14,00.
- Бокань, В. А. Культурологія [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Бокань. – К. : МАУП, 2000. – 134с. – Бібліогр.:С.131-133. – ISBN 966-608-041-9 : 14.00.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 10-41 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 15-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
|