Електронний каталог
ветеринарно-санітарна експертиза
Документи:
- Ветеринарно-санитарные требования к производству кишечной оболочки [Текст] // Мясное дело. – К., 2004. – №12. – С.5-7.
- Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса в процессе хранения [Текст] // Мясное дело. – К., 2005. – № 10. – C.44-45. – Окончание . Начало см. № 9, 2005.
- Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса в процессе хранения [Текст] // Мясное дело. – К., 2005. – №9. – С.18-20. – Продолжение следует.
- Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] // Мясное дело. – К., 2007. – № 5. – С. 60-63. – Продовження. Початок 2007, №2-4.
- Андрианова, Т. Г. Ветеринарно-санитарная оценка качества говядины и мяса цыплят-бройлеров [Текст] / Т. Г. Андрианова // Мясная индустрия. – М., 2004. – №1. – С.43-45.
- Білоус, О. Реалізація державної політики у галузі ветеринарної медицини [Текст] / О. Білоус, В. Бойченко // Фінансовий контроль. – Київ, 2015. – №4. – С. 32-35.
- Бугера, С. Проблеми правового регулювання ветеринарно-санітарного забезпечення якості сільськогосподарської продукції [Текст] / С. Бугера // Підприємництво, господарство і право. – Київ, 2011. – № 11 (191). – С. 108-111.
- Горжеєва, Ю. Права державних інспекторів ветеринарної міліції при здійсненні державного ветеринарно-санітарного нагляду [Текст] / Ю. Горжеєва // Право України. – К., 2006. – № 1. – С. 43-46.
- Кізілова, І. Деякі питання адміністративної відповідальності за порушення ветеринарно-санітарних вимог [Текст] / І. Кізілова // Підприємництво, господарство і право. – К., 2008. – № 3. – С. 54-58.
- Козак, В. Ветериарно-санітарні вимиги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] / В. Козак // Мясное дело. – К., 2007. – № 2. – С. 66-69.
- Козак, В. Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] / В. Козак // Мясное дело. – К., 2007. – № 3. – С. 58-61.
- Козак, В. Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] / В. Козак // Мясное дело. – К., 2007. – № 4. – С. 58-61. – Продовження. Початок 2007, №2, 3.
- Козак, В. Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] / В. Козак // Мясное дело. – К., 2007. – № 6. – С. 56-59. – Продовження. Початок 2007, №2-5.
- Козак, В. Л. Особенности ветеринарно-санитарной экспертизы и оценки качества говяжьей печени [Текст] / В. Л. Козак, Д. А. Барабанов // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 5 (115). – С. 37-38.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса лошадей [Текст] / Н. И. Мазур // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – №9. – С.90-91.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса домашней птицы [Текст] / Н. И. Мазур // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – № 10. – С. 92-93.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза тушек и органов птицы при различных болезнях [Текст] / Н. И. Мазур // Мясное дело. – К., 2005. – № 11. – С. 68-71.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса овец [Текст] / Н. И. Мазур // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 1. – С. 48-50.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса свиней [Текст] / Н. И. Мазур, О. П. Литвиненко // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 2. – С. 48-50.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса свиней [Текст] / Н. И. Мазур, О. П. Литвиненко // Мясное дело. – К., 2006. – № 4. – С. 58-60. – Продолжение следует.
- Серегин, И. Г. Размышления о нравственном и правовом аспектах работы ветеринарно-санитарных экспертов [Текст] / И. Г. Серегин, Б. В. Уша // Мясная индустрия. – М., 2005. – №8. – С.16-20.
- Славов, В.П. та ін. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів бджільництва [Текст] / В.П. та ін. Славов // Вісник аграрної науки. – К., 2003. – №7. – С.5-9.
- Порядок переработки крови и требования при ее сборе [Текст] / О. Н. Якубчак, Т. В. Таран, А. В. Козловская [et al.] // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 3. – С. 94-96. – Продолжение. Начало в № 2, 2006.
|