Електронний каталог
зернові та зернобобові культури
Документи:
- Библия гурмана [Текст] : Все о продуктах питания и методах их приготовления.Искусство создания кулинарных шедевров.Самые лучшие кулинарные рецепты / Отв.ред.Л.Кондрашова;Пер.с англ.О.Озеровой. – М. : Эксмо, 2007. – 255с. : илл. – ISBN 5-699-20412-1;9785699204120 : 166,38.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Алешин, Е. П. Передовые приемы возделывания риса [Текст] / Е. П. Алешин, А. П. Сметанин, И. Н. Елагин. – М. : Колос, 1972. – 152с. : ил. – (Прогрессивную технологию-всем колхозам и совхозам). – 0.21.
- Ганзенко, В. В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ганзенко В. В. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна,виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – К. : НУХТ, 2008. – 21с.
- Горелова, Е. И. Основы хранения зерна [Текст] / Е. И. Горелова. – М. : Агропромиздат, 1986. – 136с. : ил. – 0,25.
- Заверюхин, В. И. Производство и использование сои [Текст] / В. И. Заверюхин, И. Л. Левандовский. – К. : Урожай, 1988. – 112с. – ISBN 5-337-00143-4 : 0.25.
- Кретович, В. Л. Биохимия зерна [Текст] / В. Л. Кретович. – М. : Наука, 1981. – 150c. : илл. – (Наука-сельскому хозяйству). – 0.50.
- Лазарь, В. Г. Соя [Текст] : История сои,применение в пищевой промышленности,технологии / В. Г. Лазарь. – К. : Раритет, 2003. – 143с. : табл. – Библиогр.:С.141-143. – ISBN 966-96341-1-3 : 2.00.
- Овчинников, Н. Н. Секреты зерновых [Текст] / Н. Н. Овчинников, Н. М. Шиханова. – М. : Просвещение, 1973. – 112с. : илл. – 0.19.
- Планк, Я. Е. Устойчивость растений к болезням [Текст] / Я. Е. Планк. – М. : Колос, 1972. – 254с. – 1.16.
- Селіванська, І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Селіванська І. О. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – 18с.
- Яковенко, В. А. Довідник по зберіганню зерна [Текст] / В. А. Яковенко. – К. : Урожай, 1982. – 72с. : іл. – 0.45.
|