Електронний каталог
Класифікатори
Р
роздільне харчування
Документи:
Зумм, У.
Большая книга о раздельном питании.Новые рецепты Урсулы Зумм [Текст] / У. Зумм. – М. : Кристина и Ко, 1997. – 128с. : илл. – (Энциклопедия здоровья). – ISBN 3-8086-4498-4(нем.);5-87889-056-9(русск.) : 29.40.
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – ISBN 978-966-680-347-7 : 73,50.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'