Електронний каталог
Калюта Я.Ф.
Документи:
- Вступ до математичного аналізу [Текст] : Конспект лекцій з курсу "Вища математика" для студентів 1-го курсу ФГХГГТ спеціалізації 09171101 "Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс" / Уклад.:В.С.Мартиненко,Я.Ф.Калюта. – К. : КНТЕУ, 2001. – 30с. – 3.12.
- Диференціальне числення функції однієї змінної [Текст] : Конспект лекцій з курсу "Вища математика" для студентів з напрямку підготовки "Харчова технологія та інженерія" / Уклад.:В.С.Мартиненко,Я.Ф.Калюта. – К. : КНТЕУ, 2002. – 66с. – 4.32.
- Елементи векторної алгебри і аналітичної геометрії [Текст] : Конспект лекцій з курсу "Вища математика" для студентів 1-го курсу ФГХГГТ спеціалізації 09171101 "Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс" / Уклад.:В.С.Мартиненко,Я.Ф.Калюта. – К. : КНТЕУ, 2001. – 50с. – 2.94.
- Елементи лінійної алгебри [Текст] : Конспект лекцій з курсу "Вища математика" для студентів I курсу ФГХГГТ спеціалізації 09171101 "Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс" / Уклад.:В.С.Мартиненко,Я.Ф.Калюта. – К. : КНТЕУ, 2001. – 40с. – 3.50.
- Завдання з курсу "Вища математика" [Текст] : для самостійної роботи студентів спеціалізації 09171101 "Технологія громадського харчування,ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.С. Мартиненко, Я.Ф. Калюта, В.В. Левчук; Каф. вищої та прикладної математики. – 430/00 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 40c. – 3,00.
- Завдання з курсу "Вища математика" [Текст] : для самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціалізацій 05050103 "Менеджмент громадського харчування", 05020102 "Менедджмент туристичної індустрії" / уклад. В.С. Мартиненко, Я.Ф. Калюта, В.В. Левчук; Каф. вищої та прикладної математики. – 215/00 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 31c. – 2,50.
- Методичні вказівки до виконання самостійної роботи №2 з курсу "Вища математика" [Текст] : для студ.1 курсу спеціалізацій 5020103 "Менеджмент громадського харчування", 05020102"Менеджмент туристичної індустрії" / уклад. В.С.Мартиненко, Я.Ф. Калюта, В.О. Борисейко;Каф. вищої та прикладної математики. – 6/00 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 35 c. – 2,60.
- Методичні вказівки до виконання самостійної роботи №3 з курсу "Вища математика" [Текст] : для студентів спеціалізації 09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: В.С. Мартиненко, Я.Ф. Калюта, В.В. Левчук; Каф. вищої та прикладної математики. – 620/00 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 30 c. – 1,00.
- Методичні вказівки до виконання самостійної роботи №1 з курсу "Вища математика" [Текст] : для студ. 1 курсу факультету громад.харч.,готельн.госп.та туризму спеціалізацій 05020103 "Менеджмент громад.харчування",05020102"Менеджмент тур.індустрії" / уклад. Я.Ф. Калюта, В.В. Левчук, В.С. Мартиненко; Каф. вищої та прикладної математики. – 534/00 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 42 c. – 4,00.
- Методичні вказівки до виконання самостійної роботи №2 з курсу "Вища математика" [Текст] : для студ. ФГХГГТ спеціалізації 09171101 "Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс" / уклад. Я.Ф.Калюта, В.В. Левчук, В.С. Мартиненко; Каф. вищої та прикладної математики. – 595/00 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 35 c. – 5.00.
- Методичні вказівки до виконання самостійної роботи №1 з курсу "Вища математика" [Текст] : для студ. спеціалізації 09171101 "Технологія громад.харч.,рестор.справа та сервіс" / уклад. В.С.Мартиненко, Я.Ф.Калюта, В.В. Левчук та ін.; Каф. вищої та прикладної математики. – 431/00. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 34c. – 4,00.
- Методичні вказівки до виконання самостійної роботи №2 з курсу "Вища математика" [Текст] : для студентів 1 курсу спеціалізацій "Фінансове посередництво", "Маркетинг фінансових послуг" та спеціальності "Банківська справа" / уклад. В.О.Борисейко, Ю.Ф. Діденко, Я.Ф. Калюта; Каф. вищої та прикладної математики. – 632/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 38 c. – 3,62.
- Вступ до математичного аналізу та неперервність функцій [Текст] : Конспект лекцій з курсу "Вища математика" для студентів усіх факультетів / С. Ю. Бабич, Ю. Ф. Діденко, Я. Ф. Калюта, Л. З. Мащенко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 41с. – 3.20.
|