Електронний каталог
Буряк В.Ю.
Документи:
- Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин [Текст] : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 7.050303 "Товарознавство та експартиза в митній справі" денної та заочної форм навчання. Частина 1 / уклад.:В.Ю. Буряк, Ю.І. Геваза; Каф. хімії. – 184/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 46 с. – 5,42.
- Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу "Органічна хімія" розділ "Вуглеводні" [Текст] : для студентів спціалізації 6.091711.01 "Ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 52/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 92 с. – 4,46.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу "Органічна хімія", розділ "Хімічні і спектральні методи дослідження та ідентифікації органічних сполук" [Текст] : для студентів спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. хімії. – 260/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 61 с. – 5,00.
- Методичні вказівки до лабораторного практикуму з органічної хімії [Текст] : для студентів денної та заочної форм навчання (спеціалізація 7.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк, Н.І. Ісаєнко, А.Г. Старенікий; Каф. хімії. – 342/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 73 с. – 4,00.
- Органічна хімія [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 09171101 "Технологіяхарчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 01/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 15 с. – 5,74.
- Органічна хімія [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 09171101 "Технологіяхарчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 02/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 19 с. – 7,20.
- Органічна хімія [Текст] : методичні вказівки з розділу "Кисневмісні сполуки" для самостійної роботи студентів денної форми навчання напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 221/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 104 с. – 5.63.
- Органічна хімія [Текст] [Текст] : методичні вказівки з розділу "Кисневмісні сполуки" для самостійної роботи студентів денної форми навчання напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / авт. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 293/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 104 с. – 9,84.
- Буряк, В. Ю. Експертиза наркотичних речовин [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. спец. 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / В. Ю. Буряк, Ю. І. Геваза, О. П. Замошець. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 263с. – ISBN 966-629-143-6 : 18.63; 19.00.
- Буряк, В. Ю. Експертиза наркотичних речовин [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. спец.7.050303 "Товарознавство та експертиза в мит. справі" / В. Ю. Буряк, Ю. І. Геваза, О. П. Замошець. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 266с. : іл. – Бібліогр.: с.259-260. – ISBN 966-629-143-6 : 25.75.
- Душейко, В. Економічні аспекти розвитку електрохімічної енергетики в Україні [Текст] / В. Душейко, В. Буряк, Б. Пасальський // Вісник КНТЕУ. – К., 2005. – № 3. – С. 26-31.
- Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів.(Органічна хімія) [Текст] : Навч.посібник:Практикум,задачі та вправи / В. А. Чумаков, Ю. І. Геваза, В. Ю. Буряк, О. М. Красовський. – К. : КНТЕУ, 2003. – 277с. – ISBN 966-629-059-6 : 14.25.
|