Електронний каталог
Кущ С.П.
Документи:
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, К-ра товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 969/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 14 c. – 10,00.
- Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 47/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 35 c. – 12,00.
- Товарознавство. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 112 с. – Бібліогр.: с.109-112. – 27.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 778/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 10,50.
- Koosch, S. The problems of biological value of soft margarines increasing [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / S. Koosch, A. Rudavska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 866-870.
- Kush, S. Half-finished goods for iodine enriched dairy coctails [Text] [Текст] / S. Kush, M. Rudavska // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 460-465.
- Кущ, С. П. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кущ С. П. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2008. – 197 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Кущ, С. П. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кущ С. П. ; 05.18.15-товарознавство. – К. : КНТЕУ, 2008. – 24с.
- Рудавська, Г. Б. Формування асортименту маргаринової продукції оздоровчого призначення [Текст] / Г. Б. Рудавська, С. П. Кущ // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.172-179.
- Рудавська, Г. Б. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. Г.Б. Рудавської. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 371 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 351-353. – ISBN 978-966-629-641-5 : 70.00.
|