Електронний каталог
кизил
Документи:
- Волков, В. Кизил [Текст] / В. Волков, Н. Волкова // Сад,виноград і вино України. – К., 2005. – №6-7. – С. 44-45.
- Волкова, В. Кизил [Текст] / В. Волкова, Н. Волкова // Сад,виноград і вино України. – К., 2007. – № 3. – С. 36-39.
- Кручек, А. Н. Кизил - цінна кісточкова культура [Текст] / А. Н. Кручек, В. С. Федоренко // Сад,виноград і вино України. – К., 2005. – №1-2. – С.22-23.
- Постоленко, Є. Кизил - нова культура в садівництві [Текст] / Є. Постоленко // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 12. – С. 84-86.
- Постоленко, Є. П. Заморожування плодів кизилу в цукровому сиропі [Текст] / Є. П. Постоленко // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2021. – № 8. – С. 42-45.
- Постоленко, Є. П. Уміст компонентів хімічного складу плодів кизилу (Cornus mas. L.) залежно від особливостей сорту та погодних умов [Текст] / Є. П. Постоленко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2017. – № 5. – С. 23-27.
|