Електронний каталог
Тищенко Є.В.
Документи:
- Каталог творчих професійних ситуаційних задач до комплексного державного екзамену [Текст] : ОКР "спеціаліст" (7.050301) та "магістр" (8.050301) зі спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність" напряму підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Н.П. Тихонова, Є.В. Тищенко, О.Л. Романенко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 611/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 91 с. – 7,15.
- Методичні вказівки до вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, В.Ю.Міцик, Є.О.Хмельницький; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 269/93 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1993. – 21 с. – 1,00.
- Методичні вказівки щодо вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Н.Г.Салухіна, Л.С.Кириченко, О.Л.Романенко.; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 231/94 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1994. – 28 с. – 1,00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Є.В. Тищенко, Г.М. Михайлова, Р.С. Дончевська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 645/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 15,00.
- Основи товарознавства. Харчові продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Є.В. Тищенко, Р.С. Дончевська; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 140 с. – Бібліогр.:с.139-140. – 36.00.
- Програма стажування студентів магістеріуму [Текст] / уклад.: Є.В.Тищенко, Н.Я.Орлова, Н.В. Притульська і т.д.; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 102/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 34 с. – 3.16.
- Розробка системи управління якістю і безпечністю функціональних молочних біокоректорів мікроекології людини [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Г. Рудавська (кер.НДР) , Б. Голуб , С. Даниленко [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ , Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2011. – 140 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Розробка теоретичних та практичних засад ідентифікації продовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / Н. В. Притульська (кер.), Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2003. – 150 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Товарознавство [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тищенко, Г.М. Михайлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 465/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 c. – 12,00.
- Товарознавство і торговельне підприємництво: фахова професіоналізація, дослідження, інновації: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 15-16 квітня 2009 р. [Текст] [Текст] / [відп. ред. А.А. Мазаракі, редкол.: Н.В. Притульська, Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Є.В. Тищенко, О.І. Сім'ячко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 511с. – ISBN 978-966-629-392-6 : 63.70.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 131с. : табл. – Бібліогр.:с.130-131. – 12.35.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарозн. та експ. харчових прод.; уклад. Є.В. Тищенко. – 341/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 4,90.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Є.В.Тищенко. – К. : КНТЕУ, 2008. – 131с. – Бібліогр.:С.130-131. – 13.22.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Є.В. Тищенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 416/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 62 c. – 16,00.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", професійне спрямування 6050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. Є.В. Тищенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 684/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 19 c. – 3.05.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма з курсу для студентів спеціальності "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання пройесійного спрямування "Технологія харчування" / уклад.: Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 195/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 31 с. – 11,58.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] : методичні рекомендації / уклад. Є.В.Тищенко; Каф. товарозн. та експ. продовольчих товарів.;. – 524/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 48c. – 3.11.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Є.В. Тищенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 599/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 66 c. – 15,00.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 559/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 14,00.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 465/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 90 c. – 24,00.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 207/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 34 c. – 16,00.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 146 с. : табл. – Бібліогр.:с.143-146. – 35.00.
- Товарознавство. Харчові продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.О.Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 180 с. – Бібліогр.: с. 177-180. – 42.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Харчові жири [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тищенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1423/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 14,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Харчові жири" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Є.В. Тищенко, Р.С. Дончевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 560/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 c. – 17,00.
- Харчові жири [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Є.В. Тищенко; КНТЕУ, Каф. товарозн. та експ. харчових продуктів. – 113/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 50 c. – 11,59.
- Tyshchenko, E. Poultry meat safety management [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / E. Tyshchenko, V. Govorun // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 573-580.
- Рудавська, Г. Б. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. Г.Б. Рудавської. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 371 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 351-353. – ISBN 978-966-629-641-5 : 70.00.
- Рудавська, Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : Підручник / Г. Б. Рудавська, І. В. Сирохман, Є. В. Тищенко. – К. : КДТЕУ, 2000. – 250с. – Бібліогр.:С.244-246. – ISBN 966-7376-94-Х : 10.00;5.00.
- Рудавська, Г. Б. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. товарознав. ф-тів вищ. закл. освіти / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко. – Київ : Книга, 2004. – 390с. – (Товарознавство). – ISBN 966-8314-13-1 : 28.81; 30.00.
- Рудавська, Г. Б. Харчові концентрати [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 320с. – (Серія товарознавство). – ISBN 966-629-006-5 : 12.79.
- Рудавська, Г. Б. Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення [Текст] : Монографія / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, Н. В. Притульська. – К. : КНТЕУ, 2002. – 371с. – ISBN 966-629-052-9 : 15.50.
- Тищенко, Є. В. Товарознавство харчових жирів [Текст] : Навч.посiбник / Є. В. Тищенко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 51с. – ISBN 966-73/76-14-1 : 1.50.
- Тищенко, Є. В. Товарознавство харчових жирів (Рослинні олії,тваринні топлені жири,маргаринова продукція) [Текст] : Опорний конспект лекцій / Є. В. Тищенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 67с. – 3.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Є. В. Тищенко. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 267 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.261-263. – ISBN 966-629-623-1 : 60.00.
- Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. товарознав. ф-тів вузів / Є. В. Тищенко, Г. Б. Рудавська, М. П. Орлов, Л. С. Кириченко. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 410 с. – ISBN 966-7376-82-6 : 17.00.
- Тищенко, Є. В. Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих закладів освіти / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 160с. – Бібліогр.:с.156-157. – ISBN 966-7376-39-7 : 7.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2005. – 226с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-151-7 : 21.55.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів освіти,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2006. – 226с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.220-222. – ISBN 966-629-151-7 : 20.41; 22.00.
|