Електронний каталог
Петренко Т.Ф.
Документи:
- Ділова гра "Ведення технологічного процесу виробництва кулінарної продукції" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організації" спеціалізації 03 "Менеджмент громадського харчування" у рамках дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 34/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 35 с. – 2,98.
- Лабораторний практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теоретичні основи технології продукції громадського харчування" [Текст] / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації громадського харчування. – 839/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 66 с. – 5,41.
- Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Уклад.:М.Ф.Корягіна,А.І.Юліна,Т.Ф.Петренко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 131с. – ISBN 966-629-027-8 : 8.93.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів спеціальності "Технологія харчування"спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 130с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.98.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч.посіб. для студ. спец."Технологія харчування"спеціалізації "Ресторан. справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 130 с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.00.
- Петренко, Т. Ф. Технологія булочних виробів із альгінатом кальцію та екстрактом стевії [Текст] / Т. Ф. Петренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.32-36.
|