Електронний каталог
безпечність продукції
Документи:
- Бактеріальне забруднення: як покращити якість сировини та виробничий процес на фермі [Текст] // Молоко і ферма. – Умань, 2021. – № 3. – С. 52-57.
- Держконтроль нехарчової продукції [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2011. – № 75. – С. 3-47.
- Про затвердження Технічного регламенту безпечності іграшок: Постанова Кабінету Міністрів України від 28.02.2018 р. №151 [Текст] // Урядовий кур'єр. – Київ : Мега - Поліграф, 2018. – №54. – С. 6-9.
- Baidakova, L. Safety of goods - a problem of the 21st century [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / L. Baidakova, S. V. Yagelyuk // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 472-474.
- Bashirov, I. Marketization of food-product's sector and strategy of his security [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / I. Bashirov // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 475-479.
- Bogalecka, M. Dangerous goods classification in the sea transport and European Union regulation - comparison [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / M. Bogalecka, M. Popek // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 525-529.
- Glushkova, T. The safety of offset paper as a quality factor for school manuals [Текст] / T. Glushkova, L. Koptyuh // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1107-1110.
- Kislyak, N. Problems of ceramic ware safety abstract [Текст] / N. Kislyak, N. Marchuk, E. Tyutchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1111-1114.
- Evaluation of the quality of meat products available on the Polish market based on nitrates and nitrites content [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / Z. Krejpcio, E. Krol, R. W. Wojciak, S. Sionkowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 540-543.
- Mihailov, S. Synthetic washing-up liquids as a source chemical pollution of a nature [Текст] / S. Mihailov // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1119-1121.
- Osipenko, N. Fabrics safety as the factor of assurance of man's high quality vital activity [Текст]. Part VI : Science of non-foods / N. Osipenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1068-1072.
- A problem of safety [Текст] : Case study on the explosion of organic powders in the pharmaceutical industry. Part IV : Global problems of goods safety / V. Riganti, A. Timidei, C. D. Girolamo, N. Mazzei // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 492-496.
- Zaplatinskiy, V. New approaches to creating ecologically friendly electronic devices [Текст] / V. Zaplatinskiy, S. Sirenko ; Vinnitsa trade-economic institute of Kiev State Trade-economic University, (Ukraine) // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 427-429.
- Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 35-38.
- Формування ринку екологічно безпечної продукції при органічному землеробстві [Текст] / А. С. Антонець, В. В. Писаренко, Т. В. Лук'яненко, Ю. Г. Писаренко // Економіка АПК. – Київ, 2010. – № 12 (194). – С. 75-79.
- Барсукова, Н. К. Требования биологической и химической безопасности, предъявляемые к детской одежде [Текст] / Н. К. Барсукова, О. А. Чумичева // Швейная промышленность. – Москва, 2010. – № 3. – С. 18-19.
- Бутило, Р. Законодавство ЄС про безпечність харчових продуктів [Текст] / Р. Бутило // Молоко і ферма. – Київ, 2014. – № 1 (20). – С. 36-39.
- Вишняков, О. Правове регулювання ринкового нагляду та безпеки нехарчової продукції: Україна та ЄС [Текст] / О. Вишняков, О. Хоменко // Підприємництво, господарство і право. – Київ, 2011. – № 8 (188). – С. 46-49.
- Віткін, Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м'ясопереробному підприємстві [Текст] / Л. Віткін, С. Лопач, О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 57-60.
- Віткін, Л. Удосконалення державного ринкового нагляду за безпечністю нехарчової продукції відповідно до європейських підходів [Текст] / Л. Віткін, Д. Луценко // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 5 (78). – С. 18-25.
- Голуб, Б. Концепції управління безпечністю харчових продуктів [Текст] / Б. Голуб // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 5-13.
- Гончар, Д. Відкликання з реалізації партії йогуртів: наявність сторонніх включень у продукті [Текст] / Д. Гончар // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – №5. – С. 9-11.
- Гуменюк, Г. Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 6 (61). – С. 63-70.
- Димань, Т. М. Функціональні продукти: Курс на оздоровче харчування [Текст] / Т. М. Димань // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 6-9.
- Дьякова, Ю. Безпечність баклажановіх снеків [Текст] / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 175-182.
- Жицька, Н. Аналіз результатів контролю дотримання вимог стандартів на харчові продукти [Текст] / Н. Жицька, В. Чиж, В. Папач // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 2 (87). – С. 20-25.
- Заїнчковський, А. О. Моніторинг в системі безпечність та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2019. – №10. – С, 64-68.
- Касянчук, В. Показники безпечності у виробництві молокопродуктів: переодичність контролю та законодавчі норми [Текст] / В. Касянчук // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 2. – С. 58-62.
- Катаєва, С. Е. Безпечність застосовування синтетичних добавок у харчових продуктах для дітей [Текст] / С. Е. Катаєва // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2012. – № 8. – С. 35-40.
- Кліщенко, С. Деякі умови експорту овочів та продуктів їх переробки у країнах ЄС [Текст] / С. Кліщенко // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 6. – С. 50-53.
- Комкова, А. В. Методологія визначення ризків і безпечності промислової продукції під час її застосування [Текст] / А. В. Комкова, В. Ю. Сухенко // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2016. – № 4. – С. 29-33.
- Кривошей, В. Кисломолочные продукты в Украине [Текст] / В. Кривошей // Упаковка. – Київ, 2014. – № 5. – С. 22-25.
- Кривошей, В. М. Безпечність харчової продукції та упаковки (роздуми та нові факти) [Текст] / В. М. Кривошей // Упаковка. – Київ, 2011. – № 6 (85). – С. 44-47.
- Крисанов, Д. Ф. Державне стимулювання виробництва високоякісних та безпечних продуктів дитячого харчування [Текст] / Д. Ф. Крисанов // Економіка і прогнозування. – К., 2008. – № 1. – С. 105-120.
- Мазур, Г. Харчові продукти: Системи управління безпечністю [Текст] / Г. Мазур, Т. Дзюба // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 58-60.
- Малигіна, В. Управління безпечністю охолодженого мяса бройлерів на основі принципів ХАССП [Текст] / В. Малигіна, М. Сусська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 1 (13). – С. 177-185.
- Микитюк, В. М. Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти [Текст] / В. М. Микитюк, С. В. Чугаєвська // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2018. – № 8. – С. 68-75.
- Михайлова, Г. Вимоги до безпечності постільних виробів з об'ємними наповнювачами [Текст] / Г. Михайлова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 14-24.
- Мусатов, А. Маркировка продукции. FIFO. Правило ротации [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 56-58.
- Мымрина, А. М. Качество и безопасность посуды на украинском рынке [Текст] / А. М. Мымрина, Т. А. Стрижак // Екологічний вісник. – Київ, 2013. – № 1 (76). – С. 22-24.
- Наумов, Р. Споживча упаковка харчової продукції: функції, хпрактеристики, матеріали [Текст] / Р. Наумов // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 2. – С. 52-57.
- Никифоров, Н. Обеспечение безопасности продукции и процессов обращения с ней [Текст] / Н. Никифоров // Стандарты и качество. – М., 2005. – №3. – С. 20-23.
- Нікіпелова, О. М. Моніторинг безпечності та якості природної мінеральної води ...м. Одеса [Текст] / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, О. В. Сторчак // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 4. – С. 60-66.
- Оглашенний, Ю. Система НАССР - надійний путівник для сільгоспвиробників до забезпечення високої якості продукції [Текст] / Ю. Оглашенний // Юридичний журнал. – Київ, 2014. – №4-5. – С. 136-137.
- Осипенко, Н. Сучасні вимоги до безпеки камвольних тканин [Текст] / Н. Осипенко // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2005. – №5. – С. 57-62.
- Пивоваров, В. Ф. Экологическая безопасность овощной продукции. Проблемы селекции [Текст] / В. Ф. Пивоваров, Е. Г. Добруцкая // Картофель и овощи. – Москва, 2010. – № 3. – С. 22-23.
- Полякова, С. П. Обеспечение безопасности функциональных мучных кондитерских изделий [Текст] / С. П. Полякова // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 4. – С. 26-28.
- Ролько, О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [Текст] / О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2010. – № 3 (64). – С. 55-57.
- Сєногонова, Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових [Текст] / Г. Сєногонова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 243-250.
- Сидоренко, О. Споживні властивості акули катран [Текст] / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 57-65.
1
2
|