Електронний каталог
Зубар Н.М.
Документи:
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : Ситуаційні вправи (кейси) / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Н.М. Зубар, М.Ю. Григорак. – 625/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 50 c. – 10,98.
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / каф.технології і орг.ресторан. госп-ва.Уклад.:Н.М.Зубар,М.Ю.Григорак. – К. : КНТЕУ, 2008. – 102с. – Бібліогр.:С.100-102. – 14.61.
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Н.М. Зубар. – 158/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 46 c. – 8,34.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : робоча програма / уклад. Н.В. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 548/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 с. – 10,11.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Н.М. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 09/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 7,57.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1017/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 85 с. – 7,08.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр" напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1046/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 96 с. – 11,07.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / Н. М. Зубар. – К. : КНТЕУ, 2006. – 340с. – Бібліогр.:С.281-282. – ISBN 966-629-219-Х : 31.98; 33.00.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : Центр учбової літератури, 2010. – 330с. – ISBN 9789663649962 : 95.00.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 341с. : іл. – Бібліогр.:С.281-282. – ISBN 966-629-219-Х : 35.16.
- Зубар, Н. М. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : навч. посіб [для студ. вищ. навч. закл.] / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 203 c. : іл. – Бібліогр.: с.201-203. – ISBN 978-966-629-372-8 : 24.52.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Практикум:Навч.посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 258с. – ISBN 966-7376-76-1 : 17.00;14.01.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Практикум:Навч.посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 258с. – 14.01.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, В. І. Ципріян. – 2-ге вид.,перероб.і доп. – К. : КНТЕУ, 2003. – 201с. – 16.78.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Н. М. Зубар, В. І. Ципріян, Ю. В. Руль. – К. : КДТЕУ, 2000. – 181с. – 14.80.
- Кулінарне мистецтво:правила змагань (вимоги,коментарі,рекомендації) [Текст] / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, Н. М. Зубар, Р. Г. Кутєпова. – К. : КНТЕУ, 2004. – 33с. – 15.10.
- Пересічний, М. П`ятий фестиваль кулінарного мистецтва України [Текст] / М. Пересічний, Н. Зубар, Т. Литвиненко // Ресторанная жизнь. – Дн., 2004. – №10. – С.3-5.
|