Електронний каталог
Юліна А.І.
Документи:
- Технологія кондитерських виробів [Текст] : Опорний конспект лекцій з дисципліни для спеціальності 7.091711 / Уклад.А.І.Юліна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 64с. – Бібліогр.64с. – 7.80.
- Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Уклад.:М.Ф.Корягіна,А.І.Юліна,Т.Ф.Петренко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 131с. – ISBN 966-629-027-8 : 8.93.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів спеціальності "Технологія харчування"спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 130с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.98.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч.посіб. для студ. спец."Технологія харчування"спеціалізації "Ресторан. справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 130 с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.00.
- Юліна, А. І. Якість кулінарних виробів із використанням йодовмісних продуктів [Текст] / А. І. Юліна, Я. В. Литвинчук // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.16-18.
|