Електронний каталог
флавоноїди
Документи:
- Gliszczynska-Swiglo, A. Interaction of food flavonoids with vitamins. Myricetin and vitamin B1 as model compounds [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Gliszczynska-Swiglo, H. Szymusiak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 774-778.
- Biological properties of chromium (III) in the presence of quercetin [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / Z. Krejpcio, H. Szymusiak, R. Zielinski, H. Staniek // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 678-682.
- Spectroscopy and photophysics of flavin related compounds [Текст] : Riboflavin and its derivatives. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / E. Sikorska, I. Khmelinskii, A. Komasa [et al.] // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 624-628.
- Wybieralska, K. Chelation therapy and possible influence of polyphenols occurring in daily foods [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / K. Wybieralska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 692-696.
- Wybieralska, K. Interactions of natural flavonoids with metal ions used in cosmetic products [Текст]. Part VI : Science of non-foods / K. Wybieralska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1040-1044.
- Беркетова, Л. В. Содержание флавоноидов, дубильных веществ и пищевых волокон в некоторых видах растительного чая [Текст] / Л. В. Беркетова, О. В. Кошелева // Вопросы питания. – Москва, 2010. – № 4. – С. 15-20.
- Зобкова, З. С. Функциональные цельномолочные продукты [Текст] / З. С. Зобкова // Молочная промышленность. – М., 2006. – № 3. – С. 46-52. – Продолжение следует.
- Пасичный, В. Н. Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов [Текст] / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – №1. – С.30-32.
- Пасичный, В. Н. Пищевые красители и их использование при производстве мясопродуктов [Текст] / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная // Мясное дело. – К., 2006. – № 4. – С. 14-18.
- Тутельян, В. А. Биологически активные вещества растительного происхождения. Катехины: пищевые источники, биодоступность, влияние на ферменты метаболизма ксенобиотиков [Текст] / В. А. Тутельян, Н. В. Лашнева // Вопросы питания. – Москва, 2009. – № 4. – С. 4-20.
- Хомич, Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст] / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 35-38.
|