Електронний каталог
сборник научных трудов 2004г. збірник наукових праць 2004р.
Документи:
- Аванесова, І. А. Регулювання процесу надання кредитних послуг під заставу векселів [Текст] / І. А. Аванесова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.101-109.
- Артюх, Т. М. Теоретичні основи експертної оцінки коштовностей [Текст] / Т. М. Артюх // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 85-94.
- Білик, Б. І. Українсько-московскі відносини за правління Петра 1 (1682-1725рр.) [Текст] / Б. І. Білик // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.198-209.
- Богданець, Б. Стратегії іноземного інвестування в телекомунікаційному секторі України [Текст] / Б. Богданець // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.35-43.
- Божко, Т. В. Використання натуральних біокоректорів у рецептурі нових видів кремів [Текст] / Т. В. Божко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.185-188.
- Бублик, Г. А. Оцінка комплексів устаткування для виготовлення м'ясних напівфабрикатів [Текст] / Г. А. Бублик, Т. Г. Вінниченко, Г. А. Скиданчук // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.179-182.
- Бублик, Г. А. Комплекс устаткування для виготовлення напівфабрикатів із тіста [Текст] / Г. А. Бублик, Ю. В. Галушкевич // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.183-185.
- Бутко, А. Д. Окремі аспекти підвищення інформативностіі фінансової звітності [Текст] / А. Д. Бутко, Ю. В. Бакун // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.243-251.
- Вакуленко, Л. М. Вплив ботанічного сорту на якість свіжих та солоних кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.166-171.
- Валуйський, О. О. Гуманізм і нові технології: діалектика інтеграцій [Текст] / О. О. Валуйський // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.172-180.
- Васюкова, Г. Т. Вплив фенолів коптильної рідини на хід окисних процесів у мороженій рибі [Текст] / Г. Т. Васюкова, М. М. Шведенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.78-81.
- Ведмідь, Н. І. Модель управління інтегрованими маркетинговими комунікаціями туристичного підприємства [Текст] / Н. І. Ведмідь, В. В. Білик // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.138-144.
- Вербій, В. П. Використання йодовмісних компонентів при виробництві м'ясопродуктів для профілактичного харчування [Текст] / В. П. Вербій, В. С. Михайловський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.248-252.
- Вітер, Ю. А. Вплив камедей на втрату маси заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.140-144.
- Гаврилюк, С. П. Соціально-економічна природа та особливості ринку туристичних послуг [Текст] / С. П. Гаврилюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.199-203.
- Гайдай, М. Г. Особливості розвитку системи орендних відносин [Текст] / М. Г. Гайдай, М. А. Лосіцька // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.227-23.
- Гладкий, О. В. Природно-ресурсний потнеціал як фактор територіальної організації Київської господарської агломерації [Текст] / О. В. Гладкий // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.29-34.
- Глушкова, Т. Г. Аналіз асортименту паперу для поліграфічних потреб на ринку України [Текст] / Т. Г. Глушкова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.104-111.
- Гогулан, І. К. Факторна модель розвитку і розміщення шкіряно-взуттєвої промисловості України [Текст] / І. К. Гогулан, С. А. Бульба // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.22-28.
- Голбан-Сапіжак, С. В. Особливості політичного маркетингу в умовах розвитку українського суспільства [Текст] / С. В. Голбан-Сапіжак // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.117-121.
- Гордієнко, Н. Г. Інформаційне забезпечення контрольно-ревізійної роботи в бюджетних установах із використанням ПЕОМ [Текст] / Н. Г. Гордієнко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.235-242.
- Григор'єв, Ю. М. Застосування внутрішніх штрихових кодів у торгівлі [Текст] / Ю. М. Григор'єв, О. С. Болілий // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.167-171.
- Григоренко, О. М. Використання овочевої сировини у виробництві кондитерських виробів [Текст] / О. М. Григоренко, О. А. Крилов // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.29-31.
- Григорян, Ж. С. Покращення властивостей виробів за рахунок використання високооб'ємної пряжі [Текст] / Ж. С. Григорян // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.43-47.
- Грисюк, О. В. Стратегічний аналіз макросередовища банку [Текст] / О. В. Грисюк // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.154-159.
- Грищенко, І. М. Інтенсифікація процесу теплової обробки м'ясних виробів для підвищення їх якості [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – C.72-77.
- Гуменніков, І. М. Глобальні та екзистенціальні аспекти передбачення [Текст] / І. М. Гуменніков // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.92-96.
- Демченко, О. В. Вексельний оборот та передумови його розвитку на підприємствах торгівлі України [Текст] / О. В. Демченко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.117-122.
- Докієнко, Л. М. Сутність характеристики фінансової стійкості підприємства [Текст] / Л. М. Докієнко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.110-116.
- Дорохович, В. В. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі [Текст] / В. В. Дорохович, С. О. Ганоцька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.37-42.
- Дроменко, О. Б. Експертний аналіз рецептурного складу м'ясних січених виробів [Текст] / О. Б. Дроменко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.64-71.
- Жигота, В. Є. Феномен интериорного творчества: статус и социокультурные проявления [Текст] / В. Є. Жигота // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.63-67.
- Завадинська, О. Ю. Сучасний стан якості дитячого харчування та шляхи його вдосконалення [Текст] / О. Ю. Завадинська, А. Т. Ратушенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.9-11.
- Заплатинський, В. М. Проблеми стандартизації вищої освіти з безпеки життєдіяльності людини [Текст] / В. М. Заплатинський // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.157-166.
- Заремба, О. В. Організація фінансового контролю при майнову страхуванні [Текст] / О. В. Заремба // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.267-272.
- Заремба, О. О. Особливості обліку і контролювання витрат виробництва на підприємствах [Текст] / О. О. Заремба // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.273-279.
- Зельніченко, О. І. Екологічна безпека та рециклінг будівельних матеріалів [Текст] / О. І. Зельніченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.119-126.
- Зігліна, Ю. І. Державне регулювання природних монополій в Україні: проблеми і перспективи [Текст] / Ю. І. Зігліна // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.61-68.
- Зіміна, Н. К. Виробництво і асортимент трикотажних виробів в Україні [Текст] / Н. К. Зіміна, Ю. М. Яценко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.53-61.
- Іваницька, Н. Категорія смерті у філософському ракурсі екзистенціалізму [Текст] / Н. Іваницька // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.27-33.
- Казмерчук-Палащина, Н. Г. Формування механізму стимулювання працівників підприємств невиробничої сфери [Текст] / Н. Г. Казмерчук-Палащина, А. Ю. Тривайло // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.160-167.
- Калакура, М. М. Сучасні напрямки удосконалення технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.43-48.
- Калиновська, Л. Є. Якість та критерій ефективності сучасного менеджменту організації [Текст] / Л. Є. Калиновська // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.149-153.
- Караваєв, Т. А. Технологічні особливості формування естетичних властивостей порошкових лакофарбових покриттів на неметалевих матеріалах [Текст] / Т. А. Караваєв, В. А. Свідерський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.18-22.
- Каращук, М. Г. Зростаюча роль духовно-інформаційної влади в сучасному політичному процесі [Текст] / М. Г. Каращук // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.130-135.
- Кириченко, Л. С. Зміна якості морозива при зберіганні [Текст] / Л. С. Кириченко, І. П. Бабій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 189-190.
- Кисляк, Н. К. Пошукові дослідження оптимальних складів на основі спонділової глини для створення лицьової керамічної цегли [Текст] / Н. К. Кисляк, Н. Б. Марчук // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.40-42.
- Кітов, М. Г. Про деякі історико-філософські інтерпретації терміну "рос" [Текст] / М. Г. Кітов // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.13-21.
- Клименко, Д. М. Визначення показників якості побутових пральних машин [Текст] / Д. М. Клименко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.115-118.
- Клименко, О. В. Деякі концептуальні підходи до визначення інформаційного суспільства [Текст] / О. В. Клименко // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.143-147.
1
2
3
|