Електронний каталог
органічні продукти
Документи:
- Актуальные тренды в пищевой промышленности [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 40-41.
- Биоорганические продукты для детского питания [Текст] // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 8. – С. 40-41.
- Органическое молоко в Украине [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2014. – № 6 (105). – С. 18-20.
- Органічне землеробство - шлях до продовольчої безпеки [Текст] // Віче. – Київ : Київська правда, 2014. – № 9 (365). – С. 58-61.
- Українські перспективи екологічного сільського господарства [Текст] // Краєзнавство. Географія. Туризм. – Київ, 2011. – № 11 (688). – С. 3-6.
- Амброзевич, Е. Г. Высокий спрос на натуральные продукты питания возвращается [Текст] / Е. Г. Амброзевич // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2006. – № 1. – С. 30-31.
- Формування ринку екологічно безпечної продукції при органічному землеробстві [Текст] / А. С. Антонець, В. В. Писаренко, Т. В. Лук'яненко, Ю. Г. Писаренко // Економіка АПК. – Київ, 2010. – № 12 (194). – С. 75-79.
- Артиш, В. І. Виробництво органічної продукції в країнах Європейського Союзу [Текст] / В. І. Артиш // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 2 (232). – С. 93-96.
- Артиш, В. І. Виробництво та реалізація органічної продукції в світі [Текст] / В. І. Артиш // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2017. – № 3. – С. 82-87.
- Безус, Р. М. Фінансове забезпечення розвитку підприємств із виробництва органічної продукції [Текст] / Р. М. Безус, А. В. Подобна // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2012. – № 6. – С. 24-27.
- Беневьят, Л. Постулаты органического овощеводства. Методи переработки продукции, запрещенные в органическом овощеводстве [Текст] / Л. Беневьят // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 63-65.
- Бородачева, Н. Органическое производство в Украине [Текст] / Н. Бородачева // Агроперспектива. – К., 2004. – №12(60). – С.54-56. – Продолжение следует.
- Бородачева, Н. Органическое производство в Украине [Текст] / Н. Бородачева // Агроперспектива. – К., 2005. – №1(61). – С.49-52. – Окончание. Начало см. №12, 2004.
- Гриневская, А. Проба рынка. Украинские производители и сети пытаются освоить нишу органических продуктов [Текст] / А. Гриневская, В. Поляков // Инвестгазета. – Київ, 2012. – № 15. – С. 32-34.
- Гуменюк, Г. Вимоги міжнародних стандартів щодо сертифікації органічного виробництва та акредитації органів, які її здійснюють [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 4 (77). – С. 13-18.
- Дикаленко, М. Эко-номика : [экологический бизнес в Украине] [Текст] / М. Дикаленко, Е. Захаров // Бизнес (укр) (комплект). – Київ : Блиц-Информ, 2014. – № 49 (1140). – C. 12-13.
- Дудар, В. Формування цінових стратегій підприємств органічного сектору для досягнення маркетингових цілей [Текст] / В. Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2018. – № 2. – С. 45-54.
- Дудар, О. Концептуальні основи розвитку органічного агровиробництва в Україні [Текст] / О. Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2013. – № 1. – С. 56-66.
- Дудар, О. Маркетингова кооперація товаровиробників у системі збуту органічної сільськогосподарської продукції [Текст] / О. Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2014. – № 1. – С. 62-70.
- Зарицька, О. В унісон з коровами [Текст] / О. Зарицька // Молоко і ферма. – Київ, 2017. – № 5. – С. 56-68.
- Іванова, Л. С. Брейдінг як спосіб просування органічної продукції [Текст] / Л. С. Іванова // Економіка та держава. – Київ, 2015. – № 10. – С. 49-52.
- Ковальчук, С. Брендинг у сфері виробництва органічної продукції [Текст] / С. Ковальчук, К. Добровольська // Маркетинг в Україні. – Київ, 2020. – № 5. – С. 36-50.
- Козаченко, О. А. Альтернативні способи підвищення економічної ефективності аграрного виробництва [Текст] / О. А. Козаченко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2013. – № 2. – С. 71-74.
- Крусір, Г. В. Екологічне маркування органічних м'ясних продуктів [Текст] / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А.В. та ін. Кіріяк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 1 (30). – С. 60-64.
- Ларіна, Я. Мотиви споживання органічних продуктів та їх вплив на маркетингові рішення [Текст] / Я. Ларіна // Маркетинг в Україні. – Київ, 2020. – № 5. – С. 27-35.
- Милованов, Е. Органическая продукция: Чистая природа, здоровый человек [Текст] / Е. Милованов // Агроперспектива. – К., 2004. – №6(54). – С.66-68.
- Мінькова, О. Г. Маркування та сертифікація органічної продукції [Текст] / О. Г. Мінькова, В. М. Сакало, О. О. Горб // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2016. – № 2. – С. 126-135.
- Никифорова, Т. А. Пищевые добавки для производства органической продукции [Текст] / Т. А. Никифорова // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2013. – № 1. – С. 75-76.
- Никифорова, Т. А. Органическая продукция и пищевые добавки для ее производства [Текст] / Т. А. Никифорова, Т. М. Губасова // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 6. – С. 52-54.
- Рыбакова, М. Экономический потенциал экопоселений в устойчивом развитии сельских территорий [Текст] / М. Рыбакова, М. Щукина // Вестник Финансового университета (экономика, финансы, право). – Москва, 2014. – № 3 (81). – С. 6-13.
- Рыбалова, Т. И. Мода на органические продукты возникла, а спроса нет [Текст] / Т. И. Рыбалова // Молочная промышленность. – М., 2006. – № 2. – С. 14-16.
- Соколов, А. Спрос на "органик". В структуре рынка мяса преобладает говядина и телятина [Текст] / А. Соколов // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 8. – С. 10-13.
- Тележенко, Л. М. Органічне харчування [Текст] / Л. М. Тележенко, С. Л. Колесніченко, Я. Г. Верхівкер // Екологічний вісник. – Київ, 2013. – № 1 (76). – С. 20-21.
- Тітенко, З. М. Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни [Текст] / З. М. Тітенко, Л. М. Степасюк // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2017. – № 9. – С. 86-90.
- Харченко, Т. Б. Перспективи розвитку ринку органічної продукції в Україні [Текст] / Т. Б. Харченко // Економіка АПК. – Київ, 2013. – № 9 (227). – С. 37-41.
- Шевченко, Р. І. Екологічна безпека харчових продуктов: визначення поняття [Текст] / Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обохова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 1 (30). – С. 65-70.
- Шпак, Г. М. Система забезпечення органічного виробництва [Текст] / Г. М. Шпак, В. В. Рибак, Д. С. Кропивко // Екологічний вісник. – Київ, 2012. – № 3 (72). – С. 26-27.
|