Електронний каталог
Міска В.Г.
Документи:
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 384/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 18,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 363/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 25,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1243/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 43,00.
- Економіка готелів та ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 378/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – 221/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 24 c. – 4,83.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.І.Ткаченко,В.Г.Міска,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2006. – 193с. : табл. – Бібліогр.:С.189-193. – 14.98;15.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 472/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 70 c. – 10,89.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 195с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Робоча програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, О.О. Каролоп. – 638/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 c. – 13,41.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт із дисципліни для студентів напряму "Менеджмент" спеціальності "Менеджмент організацій" спеціалізації "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, О.О.Каролоп, С.П.Гаврилюк. – 677/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 c. – 11,22.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 193с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 752/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 c. – 17,00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. В.Г. Міска, О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1221/13 [замовл]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 c. – 19,00.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 122с. – Бібліогр.: с. 121-122. – 20.84.
- Економіка підприємств готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 130/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 54 c. – 4,59.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – 1050/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 10,15.
- Економіка підприємств готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 7.05021.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, Л.В.Лукашова. – 144/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 41 c. – 4,73.
- Економіка ресторанів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.Г. Міска, М.В. Кулик;КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 200/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Збірник тестових завдань з курсу "Економіка ресторанного господарства" для студентів всіх форм навчання [Текст] / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска. – 1087/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 24 c. – 4,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 775/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 с. – 18,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 798/14 [замовл.] [дод. тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 47 с. – 18,00.
- Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт [Текст] / уклад.: В.В.Білик, В.Г.Міска, Н.О.П`ятницька, Т.І.Ткаченко; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 943/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 45 с. – 5,31.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 536/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 46 с. – 16,00.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності "Менеджмент організацій", спеціалізацій "Менеджмент туристичної індустрії", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 485/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 2,43.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів спеціальності 6.050201"Менеджмент організацій", спеціалізації 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",спеціалізації 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 576/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 19 с. – 3,16.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Програма професійного спрямування 6.050200"Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної та заочної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 597/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 10 с. – 4,09.
- Бойко, М. Г. Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = the economics of restaurants : програма / course summary / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М.В. та ін. Кулик ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 03-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Манов, М. А. Проблеми корпоративного управління у готельному господарстві [Текст] / М. А. Манов, В. Г. Міска // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.270-273.
|