Електронний каталог
Каролоп О.О.
Документи:
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. О.О. Каролоп. – 645/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 14 c. – 3,96.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. О.О. Каролоп. – 644/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 14 c. – 3,27.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ; уклад. О.О. Каролоп. – 912/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,59.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 119/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 c. – 16,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 472/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 70 c. – 10,89.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – 221/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 24 c. – 4,83.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Робоча програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, О.О. Каролоп. – 638/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 c. – 13,41.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів напряму 0502 "Менеджмент" спеціальності 7.050201 та 8.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.05021.02 та8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" усіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, О.О.Каролоп. – 666/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 c. – 11,95.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Програма курсу для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.02"Менеджмент туристичної індустрії" усіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, О.О. Каролоп. – 668/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 21 c. – 7,93.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт із дисципліни для студентів напряму "Менеджмент" спеціальності "Менеджмент організацій" спеціалізації "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, О.О.Каролоп, С.П.Гаврилюк. – 677/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 c. – 11,22.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, О.О.Каролоп. – 1077/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 38 c. – 5,39.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, С.П.Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 126/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 60 c. – 4,38.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 752/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 c. – 17,00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Т.І. Ткаченко, О.О. Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 222 с. – Бібліогр.: с. 220-222. – 42.00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. В.Г. Міска, О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1221/13 [замовл]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 c. – 19,00.
- Економіка підприємств готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 130/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 54 c. – 4,59.
- Інформаційні системи і технології в управлінні організацією [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.В. Магалецький, О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1270/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 21,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 775/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 с. – 18,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 798/14 [замовл.] [дод. тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 47 с. – 18,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 536/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 46 с. – 16,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Ціноутворення" [Текст] : Для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.Д.Пінчук, О.О.Каролоп. – 782/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 22 с. – 2,16.
- Організація екскурсійної діяльності [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.О.В.Гладкий, Ю.Б.Забалдіна, О.О.Каролоп; КНТЕУ, Каф.туризму та рекреації. – 1407/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 20c. – 39,00.
- Програма та робоча програма виробничої (переддипломної) практики. [Текст] [Текст] / авт. Т.І.Ткаченко, О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. туризму та рекреації. – 1581/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 с. – 60,00.
- Робоча програма комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Ф. Босовська, О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 235/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 82 с. – 20,00.
- Стратегічний аналіз у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, О.О.Каролоп. – 428/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 5,05.
- Стратегічний аналіз у туристичній індустрії [Текст] : Робоча програма курсу для студентів з напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.О. Каролоп. – 669/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 16 c. – 6,08.
- Стратегічний аналіз у туристичній індустрії [Текст] : Програма курсу для студентів з напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.О. Каролоп. – 670/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 12 c. – 4,21.
- Ціноутворення [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.:Л.Д.Пінчук, О.О.Каролоп; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 781/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 11 c. – 4,28.
- Ціноутворення [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів напряму 0502"Менеджмент" професійного спрямування 6.050201"Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.050201.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.:Л.Д.Пінчук, О.О.Каролоп; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 771/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 14 c. – 4,36.
- Каролоп, О. О. Сучасні стан і тенденції розвитку ринку готельних послуг у м.Києві [Текст] / О. О. Каролоп, О. Є. Агафонова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.232-241.
|