Електронний каталог
антиоксиданти
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.консультант І.В. Сирохман. – Київ, 2016. – 443 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.369-442. - Дод.: с. 1-395.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів;. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 46 с.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : додаток до дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.консультант І.В. Сирохман. – Київ, 2016. – 395 с. – (КНТЕУ).
- Сердюк, М. Є. Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Сердюк М. Є. ; 05.18.13- технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – 44 с.
- Тенетка, А. І. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Тенетка А. І. ; 05.18.05 - технологія цукр. речовин та продуктіа бродіння. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
|