Електронний каталог
заморожені овочі
Документи:
- Охлажденные и замороженные продукты [Текст] [Текст] / под общей ред. М. Стрингера и К.Денис; под науч. ред. Н.А. Уваровой; пер. с англ. – Санкт-Петербург : Профессия, 2004. – 496 с. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-048-8 : 150,00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Бурмакин, А. Г. Производство замороженных продуктов на Киевском холодильнике № 1 [Текст] / А. Г. Бурмакин, Я. Д. Фалькович, Г. А. Судоплатов. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 104с. : табл. – Библиогр. – 0.20.
- Вітер, Ю. А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Вітер Ю. А. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2005. – 20с.
- Вітер, Ю. А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Вітер Ю. А. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Н.Я.Орлова. – К., 2005. – 174с. – (КНТЕУ). – Дод.
|