Електронний каталог
Класифікатори
С
сорго
Документи:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Сорочинська, Ю. С.
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Сорочинська Ю. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2021. – 19 с.
Харгелія, Д. Д.
Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Харгелія Д. Д. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'