Електронний каталог
молочні суміші
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Гончар, Ю. М. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
- Технологія незбираномолочних продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Т. А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, О. В. Кочубей ; За ред.Т.А.Скорченко. – Вінниця : Нова Книга, 2005. – 261с. – ISBN 966-8609-12-3 : 52.50.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки; наук.кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2019. – 231 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 239-258.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 23 с.
|