Електронний каталог
прогресивні технології
Документи:
- Багатонаціональні підприємства та глобальна економіка [Текст] [Текст] : монографія / за ред. О.Рогача. – Київ : Центр учбової літератури, 2020. – 367 с. – Бібліогр. в кінці ст. – ISBN 978-611-01-1720-3 : 150.00.
- Основи обробки металевих виробів з оптичними властивостями [Текст] [Текст] : монографія / авт. кол.: Ф.В. Новіков, В.Г. Шкурупій. – Харків : ХНЕУ ім. С.Кузнеця, 2015. – 388 с. – Бібліогр.: с. 368-383. – ISBN 978-966-676-612-3 : 90.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.),Л.М.Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 382 с. – ISBN 978-966-405-307-2 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 494 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Christensen, C. M. The innovator's dilemma [Текст] : When new technologies cause great firms to fail / C. M. Christensen. – Boston : Harvard Business School press, 1997. – 225 p. – ISBN 0-87584-585-1.
- Корж, М. В. Стратегія міжнародного маркетингу: теорія і практика [Текст] [Текст] : Навч. посібник для студентів вищих навч. закладів / М. В. Корж. – Краматолрськ : ДДМА, 2010. – 359 с. – Бібліогр.: с.331-359. – ISBN 978-966-379-391-7 : 41.00.
- Плескач, В. Л. Агентні технології [Текст] : Монографія / В. Л. Плескач, Ю. В. Рогушина. – К. : КНТЕУ, 2005. – 338с. – ISBN 966-629-163-0 : 33.89.
- Рогач, О. Теорії міжнародного бізнесу [Текст] [Текст] : підруч. для студ. екон. спец. вищ. навч. закл. / О. Рогач. – Київ : КНУ ім. Т.Шевченка, 2018. – 687 с. – Бібліогр.: с. 675-682. – ISBN 978-966-379-391-7 : 150.00.
|