Електронний каталог
сироробне виробництво
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Данченков, М. Б. Повышение эффективности производства сыров [Текст] / М. Б. Данченков, А. Г. Тарада. – М : Пищевая промышленность, 1973. – 216с. – 0.72.
- Климовский, И. И. Биохимические и микробиологические основы производства сыра [Текст] / И. И. Климовский. – М. : Пищевая поромышленность, 1966. – 208с. – 1,01.
- Кравець, О. І. Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.тех.наук / Кравець О. І. ; 05.18.12-процеси та обладання харч., мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Ланженко, Л. О. Розробка технології твердого сиру функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ланженко Л. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Лотиш, О. Я. Формування витрат на виробництво продукції молокопереробних підприємств [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Лотиш О. Я. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – Тернопіль : ТАНГ, 2004. – 20с.
- Макарьин, А. М. Производство мягких сыров [Текст] / А. М. Макарьин. – 2-е изд., перераб. и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 128с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0,31.
- Метельська, Н. С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Метельська Н. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Г.Б.Рудавська. – К., 2004. – 189с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Метельська, Н. С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Метельська Н. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2005. – 21с.
- Орлюк, Ю. Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Орлюк Ю. Т. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 19с.
- Протопопов, И. И. Автоматизация процессов производства сыра [Текст] / И. И. Протопопов. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. – 136с. : ил. – 0,45.
- Прядко, О. А. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Прядко О. А. ; 05.18.15-товарознавство. – Луцьк : ЛНТУ, 2010. – 21с.
- Рябченко, Н. О. Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Рябченко Н. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Г.Б. Рудавська. – Київ, 2012. – 214 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 151-174 . - Дод.
- Рябченко, Н. О. Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Рябченко Н. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 19 с.
- Семко, Т. В. Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук. / Семко Т. В. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Скрипніченко, Д. М. Розробка технології м'якого сиру з пробіотичними властивостями [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук. / Скрипніченко Д. М. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Сорокіна, С. В. Товарознавча характеристика концентрату сироваткових білків і казеіну та шляхи його використання в молочних продуктах [Текст] [Текст] : автореф.дис. ...канд.техн.наук / Сорокіна С. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : Харків.держ. акад. технології та орг. харчування, 1998. – 17 с.
- Турчин, І. М. Розроблення технології голландського бруского сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Турчин І. М. ; 05.18.04-технологія м`ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 20с.
|