Електронний каталог
заключительные операции (разлив,расфасовка,этикетирование). заключні операції (розлив,розфасовка,етикетування)
Документи:
- Етикетка:як виготовити? [Текст] / С. О. Войтенко, Л. В. Рудник, О. В. Сафонов, Я. Циманек ; За ред.Е.Т.Лазаренка. – К. : Упаковка, 2003. – 183с. – 35.00.
- Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв [Текст] / В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв, М. О. Денисов, Р. В. Білошицька. – К. : Інкос, 2005. – 190с. – (Харчова промисловість). – ISBN 966-8347-21-8 : 20.00.
- Кривошей, В. М. Упаковка в нашому житті [Текст] / В. М. Кривошей. – К. : Упаковка, 2001. – 159с. – 21.00.
- Мостика, К. В. Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Мостика К. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. В. А. Осика. – Київ, 2012. – 176 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 141-161.- Дод.
- Мостика, К. В. Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Мостика К. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 21 с.
- Шульц, Г. М. Влияние условий хранения и способов разделки на качество скумбрии провесной холодного копчения [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Шульц Г. М. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – СПб. : СПб.ТЭИ, 2002. – 19с.
|