Електронний каталог
організація і техніка громадського харчування
Документи:
- Організаційно-технологічна практика [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.М. Грищенко, Л.Є. Калиновська, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1379/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 с. – 16,00.
- Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Шевченко,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2008. – 76с. – Бібліогр.:С.74-76. – 12.84.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.Ю.Антонюк, В.С.Костюк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1255/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 35c. – 59,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1775/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 c. – 60,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 41/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 20,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Робоча програма комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1198/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 11,00.
- Тести для контролю знань з курсу "Організація виробництва і обслуговування у закладах (підприємствах) громадського харчування" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів і послуг" денної форми навчання / уклад. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 214/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 63 с. – 6,17.
- Технологія обслуговування [Текст]. – 2002.
- Барановский, В. А. Организация обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов средних специальных учебных заведений / В. А. Барановский. – Ростов на/Д : Феникс, 2004. – 350с. – (Учебники, учебные пособия). – ISBN 5-222-93641-3 : 20.64.
- Богушева, В. И. Бары и рестораны.Искусство обслуживания [Текст] / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : Феникс, 1999. – 352с. – ("Учебники и учебные пособия "). – ISBN 5-222-00455-4 : 12.00.
- Богушева, В. И. Бары и рестораны.Искусство обслуживания [Текст] / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : Феникс, 2000. – 352с. – ("Учебники и учебные пособия "). – ISBN 5-222-00455-4 : 10.00;12.00.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева ; Под ред.А.П.Печенюк. – 5-е изд.,перераб.и доп. – Ростов на/Д : Феникс, 2004. – 416с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-02234-Х : 21.72.
- Калашников, А. Ю. Кафе, бары и рестораны:Организация, практика и техника обслуживания [Текст] / А. Ю. Калашников. – М. : Проспект, 2004. – 380с. – ISBN 5-98032-438-0 : 19.68.
- Конев, Л. П. Правовые отношения в общественном питании [Текст] / Л. П. Конев. – М. : Экономика, 1984. – 136с. – 0.55.
- Лоусан, Ф. Рестораны.Клубы.Бары:планирование,дизайн,управление [Текст] / Ф. Лоусан. – 2-е изд. – М. : Проспект, 2004. – 385с. – ISBN 5-7986-0090-4 : 99.48;105.00.
- Лукашова, Л. В. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Лукашова Л. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : КНТЕУ, 2004. – 20с.
- Лукашова, Л. В. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Лукашова Л. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами;Наук.кер.Н.О.П`ятницька. – К., 2004. – 325с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Мрыхина, Е. Б. Организация производства на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / Е. Б. Мрыхина. – М. : Форум;Инфра-М, 2007. – 176с. : илл.;табл. – (Профессиональное образование). – Библиогр.176с. – ISBN 978-5-8199-03060-3;978-5-16-002917-7;9785819903063 : 24,60.
- Ребицький, В. М. Організація та технологія інспектування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. М. Ребицький, І. С. Полікарпов ; За ред.В.М.Ребицького. – К. : ЦНЛ, 2005. – 363с. – ISBN 966-364-148-7 : 34.00.
- Усов, В. В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст] : Учебник для начального профессионального образования:Учебное пособие для студентов учреждений среднего проф.образования,обучающихся по спец.2311 "Организация обслуживания в общественном питании" / В. В. Усов. – 2-е изд.,стер. – М. : Академия, 2004. – 415с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-7695-1164-8 : 48.78.
- Федорова, А. А. Общественное питание на промышленных предприятиях [Текст] / А. А. Федорова. – 2-е ,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1973. – 135с. – 0.36.
- Фоменко, А. О. Самоучитель официанта [Текст] : Учебно-практическое пособие / А. О. Фоменко. – М. : ДИС, 2004. – 126с. – ISBN 5-9569-0007-5 : 19.14.
|