Електронний каталог
Дейниченко Г.В.
Документи:
- Дейниченко, Г. Вплив масляного екстракту біомаси H. pluvialis на окиснення рослинних олій [Текст] / Г. Дейниченко, Д. Крамаренко, І. Галяпа // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2013. – № 1 (15). – С. 102-110.
- Дейниченко, Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів [Текст] / Г. Дейниченко, О. Юдічева // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 124-130.
- Дейниченко, Г. В. Дослідження параметрів процесу пресування борошняних формованих виробів [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.78-81.
- Дейниченко, Г. В. Використання білкових гідролізатів у технологіях функціональних хлебобулочних виробів [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, М.О. та ін. Голуб // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 217-223. – (Технічні науки).
- Дейниченко, Г. В. Дослідження впливу робочого тиску на швидкість процесу ультрафільтрації сколотин [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, З. О. Мазняк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.96-98.
|