Електронний каталог
Класифікатори
А
азотне охолодження
Документи:
AGUA VITA: Преимущества и особенности применения азота для бутилирования [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2009. – № 7. – С.26-28.
Киррилов, Н. Г.
Перспективные технологии ХХІ века: жидкий азот как экологически чистый гладагент [Текст] / Н. Г. Киррилов // Холодильная техника. – М., 2004. – №1. – С. 16-19.
Паригіна, Т. Б.
Використання азоту для зберігання продуктів харчування при їх транспортуванні в авторефрижераторах [Текст] / Т. Б. Паригіна, І. О. Конвісер // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.82-84.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'