Електронний каталог
будови та спорудження підприємств торгівлі та громадського харчування
Документи:
- Інженерне обладнання будівель [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. С.Л. Шапавал, І.І. Тарасенко. – 992/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 4,62.
- Інженерне обладнання будівель [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шапавал, Г.І. Гришко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 511/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 14,00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.М. Григоренко, Д.В. Федорова, Н.М. Стукальська. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 170 с. : іл. – Бібліогр.: с. 167-170. – 41.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підручник / А.А.Мазаракі, С.Л.Шаповал, О.М. Григоренко [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 183 с. : іл. – ISBN 978-966-629-848-8 : 85.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч .посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, С.Л.Шаповал [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 339с. : іл. – Бібліогр.: с. 338-339. – ISBN 978-966-629-472-5 : 120.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для вищих навч.закладів / За ред.А.А.Мазаракі;Авт.:А.А.Мазаракі,М.І.Пересічний,С.Л.Шаповал та ін. – К. : КНТЕУ, 2008. – 307с. : іл. – Бібліогр.:С.305-306. – ISBN 966-629-355-2 : 83.76.
- Проектування торговельних об'єктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.Б. Ільченко; каф. торговельного підприємництва. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 97 с. – Бібліогр.: с. 95-97. – 28.00.
- Рекомендации по проектированию местных торговых центров на основе функциональных объемно-планировочных элементов(ФОЭП) [Текст] : Норм.-произв.изд.-е / ЦНИИЭП торгово-бытовых зданий и туристских комплексов Госкомархитектуры. – М. : Стройиздат, 1988. – 70с. : Ил. – 0.25.
- Рекомендации по проектированию комплексов общественного обслуживания [Текст] / ЦНИИЭП им.Б.С.Мезенцева. – М. : Стройиздат, 1989. – 88с. – 0.30.
- Устаткування підприємств [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інж.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 128 с. – 30.00.
- Проектирование предприятий мясной отрасли с основами САПР [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / Л. В. Антипова, Н. М. Ильина, Г. П. Казюлин, И. М. Тюгай. – М. : КолосС, 2003. – 320с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.314-315. – ISBN 5-9532-0045-5 : 142.40.
- Дипломное проектирование [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Беляев, Л. М. Беляева, Н. Ф. Григорова, др. и ; Под общ.ред.Шильмана Л.З. – Х. : Харк.ин-т обществ.питания, 1992. – 600с. – табл.библиогр. – ISBN 5-7707-2500-1 : 70.00.
- Бердичевский, В. Х. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов технологических факультетов торговых вузов / В. Х. Бердичевский, В. И. Карсекин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Высшая школа, 1988. – 208с. – ISBN 5-11-000156-1 : 0.65.
- Введенский, А. П. Реконструкция предприятий общественного питания и торговли [Текст] / А. П. Введенский, М. Д. Белик. – М. : Экономика, 1989. – 128с. – (Общественное питание). – ISBN 5-282-00675-8 : 0.45.
- Ільченко, Н. Б. Проектування торговельних об`єктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н. Б. Ільченко, О. О. Кавун. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 283 с. – Бібліогр.: с. 277-283. – ISBN 978-966-629-517-3 : 60.00.
- Мазаракі, А. А. Проектування торговельних об`єктів [Текст] [Текст] : підручник / А. А. Мазаракі, Н. Б. Ільченко, О. О. Кавун-Мошковська. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 359 с. – Бібліогр.: с. 339-343. – ISBN 978-966-629-889-1 : 140.00.
- Музычкин, В. И. Сельские торгово-бытовые здания [Текст] / В. И. Музычкин. – М. : Стройиздат, 1975. – 80с. : илл. – 0.37.
- Никуленкова, Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для студ.вузов,обуч.по спец."Технология продуктов общ.питания" / Т. Т. Никуленкова, Ю. И. Лавриненко, Г. М. Ястина ; Под ред.Т.Т.Никуленковой. – М. : Колос, 2000. – 216с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов вузов). – ISBN 5-10-0034-62-9 : 22.36.
- Никуленкова, Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Технология продуктов общественного питания" направления подготовки "Технология продовольственных продуктов специального назнач / Т. Т. Никуленкова, Г. М. Ястина ; Под ред.Т.Т.Никуленковой. – М. : КолосС, 2006. – 247с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.245с. – ISBN 5-9532-0206-7;9785953202060 : 67.20.
- Яцин, В. П. Основи будівельної справи [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів факультету громадського харчування,готельного господарства та туризму всіх форм навчання / В. П. Яцин, О. М. Григоренко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 128с. – 10.00.
|