Електронний каталог
вафлі
Документи:
- Рецептуры на печенье, галеты и вафли [Текст] / Мин. пищ. пром.-ти СССР. ВНИИ конд. пром.-ти. – М., : Пищ. промышленность, 1969. – 552с. – 1,40.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Коркач, Г. В. Науково-практичне обгрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Коркач Г. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 40 с.
- Мирошник, Ю. А. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною [Елестронний ресурс] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Мирошник Ю. А. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с.
- Мэнли, Д. Мучные кондитерские изделия [Текст] = Tecnology of biscuits,crackers and cookies / Д. Мэнли ; Пер.с англ. – СПб. : Профессия, 2003. – 558с. : илл. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-046-1 : 270.00.
|