Електронний каталог
мучні кондитерські вироби
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Базовые рецепты для мучных кондитерских изделий [Текст]. – 2004.
- Миньоны и фриандизы [Текст]. – 2004.
- Мир выпечки.Энциклопедия домашнего кондитера [Текст] / Пер.с англ.А.Мирошник,Е.Щабельской. – М. : Мир книги, 2006. – 479с. : илл. – ISBN 5-486-00901-1;9785486009013 : 204,60.
- Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания [Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – ISBN 5-903039-10-3 : 69.30.
- Сборник рецептур сладких блюд,кондитерских и хлебобулочных изделий с использованием модифицированных студнеобразователей [Текст] / Сост.и общ.ред.Ф.В.Перцевого. – Х. : Харьковский институт общественного питания, 1993. – 65с. – ISBN 5-7707-4334-4 : 2.86.
- Современные торты [Текст]. – 2004.
- Соленые миньоны для фуршетов [Текст]. – 2004.
- Абрамова, А. Г. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Абрамова А. Г. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В. З. Гарнецков, С. Н. Ерохин. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 368с. – 4.00;87.900;8.80.
- Блощинська, О. О. Удосконалення технології безглютенових фонданів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Блощинська О. О. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Бутейкис, Н. Г. Приготовление мучных кондитерских изделий [Текст] : Учеб.пособие / Н. Г. Бутейкис, Р. П. Кенгис. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1965. – 252с. – 0.47.
- Васюкова, А. Т. Современные технологии хлебопечения [Текст] : учеб.-практич. пособие / А. Т. Васюкова, В. Ф. Пучкова. – М. : Дашков и К, 2008. – 223с. : табл. – Библиогр.:С.205-206. – ISBN 978-5-91131-288-6;9785911312886 : 58,80.
- Горяйнова, Ю. А. Разработка технологии изделий из песочного теста с использованием черноплодной рябины [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Горяйнова Ю. А. ; 05.18.16 - технология продуктов питания. – Харків : ХГУПиТ, 2003. – 20 с.
- Кирпіченкова, О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кирпіченкова О. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Кобець, О. С. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кобець О. С. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Мэнли, Д. Мучные кондитерские изделия [Текст] = Tecnology of biscuits,crackers and cookies / Д. Мэнли ; Пер.с англ. – СПб. : Профессия, 2003. – 558с. : илл. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-046-1 : 270.00.
- Перетятко, Т. И. Мучные кондитерские изделия [Текст] : Сырье,технологии,рецепты:Учеб.пособие для колледжей,лицеев и училищ / Т. И. Перетятко. – Ростов на/Д : Феникс, 2005. – 415с. – (Начальное профессиональное образование). – Библиогр.:407с. – ISBN 5-222-05626-0;9785222056264 : 33.60.
- Романенко, Р. П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. І.М.Грищенко. – Київ, 2008. – 164 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Романенко, Р. П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2008. – 23с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2021. – 297 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 147-297.
- Стрілець, І. П. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Стрілець І. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Циганенко, В. О. Куховарська книга [Текст] / В. О. Циганенко. – К. : Технiка, 1994. – 206с. – ISBN 5-335-008121 : 58 000.00;3.70.
- Чепурной, И. П. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / И. П. Чепурной. – 3-е изд. – М. : Дашков и К, 2007. – 414с. – Библиогр.409с. – ISBN 5-91131-351-0;9785947980431 : 54,96.
- Чорна, Н. В. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Чорна Н. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Харків : ХДУХТ, 1998. – 18 с.
- Шепелев, А. Ф. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям / А. Ф. Шепелев, И. А. Печенежская, К. Р. Мхитарян. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 540с. – (Учебники,учебные пособия). – ISBN 5-241-02093-2;9795222020936 : 25.95.
- Шестакова, Т. И. Кондитер-профессионал [Текст] : Учеб.пособие / Т. И. Шестакова. – 2-е изд. – М. : Дашков и К, 2006. – 400с. – ISBN 5-94798-844-5 : 27.72.
|