Електронний каталог
Класифікатори
З
заморожування плодів та овочів
Документи:
Холодильное дело [Текст] : Бесплатное приложение к журналам "Холодильный бизнес", "Россия холодильная", "Мороженое и замороженные продукты". – 2004. – Вып.2.
Заморська, І. Л.
Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садової [Текст] [Текст] : авторферат дис. ...д-ра техн.наук / Заморська І. Л. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2018. – 41 с.
Камінська, С. В.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] [Текст] : авторферат дис. ...канд. техн.наук / Камінська С. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21с.
Погарський, О. С.
Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Погарський О. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2020. – 24 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'