Електронний каталог
теплофізичні властивості
Документи:
- Dusheiko, V. Thermo-expanded carbons - a new materials for the twenty-first century [Текст] / V. Dusheiko, V. Naidenko, B. Pasalsky // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1249-1252.
- Вакуленко, Л. М. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих плодів кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.35-40.
- Козонов, Т. В. Определение теплофизических свойств кофе [Текст] / Т. В. Козонов, Ю. А. Козонова, А. С. Титлов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 4 (13). – С. 83-85.
- Шаповал, С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів [Текст] / С. Шаповал // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 23-36.
- Юрченко, Т. С. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих огірків [Текст] / Т. С. Юрченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.30-34.
|