Електронний каталог
сборник научных трудов 2003г. збірник наукових праць 2003р.
Документи:
- Аванесова, І. А. Концептуальні засади організації комерційного кредиту в Україні [Текст] / І. А. Аванесова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.123-131.
- Бабич, О. В. Показники біологічної цінності нових видів заморожених напівфабрикатів "Перець фарширований овочевою сумішшю" [Текст] / О. В. Бабич, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.4-9.
- Бай, С. І. Моделі та методи оцінки стратегічного потенціалу підприємств торгівлі [Текст] / С. І. Бай, О. А. Сківка // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.26-32.
- Баластрик, Л. О. Специфіка суб'єктів державного підприємництва в ринкових умовах [Текст] / Л. О. Баластрик // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.82-87.
- Білик, Б. І. Українсько-московські відносини періоду стабілізації гетьманщини (1669-1709 рр.) [Текст] / Б. І. Білик // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.72-81.
- Божко, Т. В. Нові види лікерів типу кремів [Текст] / Т. В. Божко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.75-79.
- Бублик, Г. А. Аналіз парку універсальних кухонних машин [Текст] / Г. А. Бублик, Л. Д. Ганжа, С. В. Ганоцька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.91-95.
- Бублик, П. І. Місце і зміст феномену когнітивного плюралізму в сучасному соціальному пізнанні [Текст] / П. І. Бублик // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.35-42.
- Букіна, В. М. Організаційні форми інноваційної діяльності торговельних підприємств [Текст] / В. М. Букіна // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.88-92.
- Булига, А. С. Проблема формування економічної культури молоді на сучасному етапі [Текст] / А. С. Булига, В. І. Вировий // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.183-189.
- Вакуленко, Л. М. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих плодів кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.35-40.
- Валуйський, О. О. Гуманізм і нові технології: діалектика інтеграції [Текст] / О. О. Валуйський // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.4-12.
- Васецький, Ю. М. Наближений спосіб визначення геометрії беззалізного індуктора для нагрівання плоского металевого виробу [Текст] / Ю. М. Васецький, І. Л. Мазуренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.99-106.
- Дослідження впливу антиоксидантів рослинної сировини на тривалість зберігання рибних фаршевих виробів із біологічно активними речовинами [Текст] / А. Т. Васюкова, С. І. Алімов, М. М. Шведенко, А. І. Ноженко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.85-90.
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] / В. В. Ващенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.55-59.
- Ведмідь, Н. І. Бізнес-семінари та рекламні тури як специфічні види туристичної рекламної діяльності [Текст] / Н. І. Ведмідь, Ю. Коваль // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.242-246.
- Верещагін, В. В. Особливості методичних підходів до обгрунтування управлінських рішень у системі інвестиційного контролінгу [Текст] / В. В. Верещагін // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.206-213.
- Вітер, Ю. А. Вплив камеді на вологоутримуючу здатність заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, В. П. Вербій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.26-29.
- Волосович, С. В. Правові важелі державного регулювання банківської таємниці в Україні [Текст] / С. В. Волосович // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.68-75.
- Гаврилюк, С. П. Особливості формування майна підприємств готельного господарства [Текст] / С. П. Гаврилюк, О. О. Володько // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.218-224.
- Галух, О. М. Проблема порушення партійної дисципліни в українському парламенті та шляхи її вирішення на прикладі інших країн [Текст] / О. М. Галух // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.160-163.
- Галько, С. В. Класифікація і властивості штучних шкір [Текст] / С. В. Галько // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.144-149.
- Гацько, В. М. До питання про ризик порівняння в практиці менеджменту [Текст] / В. М. Гацько, Л. В. Северин // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.205-210.
- Гетьман, В. І. Курортна галузь Карпатського регіону в контексті загальнодержавної проблеми перспективного розвитку [Текст] / В. І. Гетьман // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.207-217.
- Глушкова, Т. Г. Оцінка споживних властивостей та сучасного асортименту ламінованої підлоги [Текст] / Т. Г. Глушкова, О. Ю. Ніколаєв // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.150-154.
- Гогулан, І. К. Проблеми і перспективи розвитку та розміщення внутрішньої торгівлі Карпатського регіону [Текст] / І. К. Гогулан, М. В. Рязанцева // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.39-41.
- Голбак-Сапіжак, С. В. Маркетинг як елемент загальної стратегії в політичній кампанії [Текст] / С. В. Голбак-Сапіжак // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.129-133.
- Голуб, Б. О. Амінокислотний склад нових видів сухих сумішей для кавових напоїв [Текст] / Б. О. Голуб, В. Ф. Шкаорупа // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.60-62.
- Григор'єв, Ю. М. Застосування штрихових кодів у торгівлі [Текст] / Ю. М. Григор'єв, О. С. Болілий // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.191-196.
- Григоренко, О. М. Інновації у громадському харчуванні та визначення їх конкурентоспроможності [Текст] / О. М. Григоренко, А. О. Медвєдєва, Г. Т. П'ятницька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.176-182.
- Григорян, Ж. С. Споживчі властивості та класифікація високооб'ємних ниток [Текст] / Ж. С. Григорян, Г. Ф. Пугачевський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – C.115-117.
- Грищенко, І. М. Дослідження оптимальних режимів теплової обробки натуральних м'ясних продуктів при перервному підведенні ІЧ-енергії [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.70-74.
- Данілова, Л. Л. Проблеми дослідження специфічних потреб споживачів у засобах малої механізації [Текст] / Л. Л. Данілова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.156-160.
- Дейниченко, Г. В. Дослідження параметрів процесу пресування борошняних формованих виробів [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.78-81.
- Дейниченко, Г. В. Дослідження впливу робочого тиску на швидкість процесу ультрафільтрації сколотин [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, З. О. Мазняк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.96-98.
- Доманцевич, Н. І. Модельна оцінка споживних властивостей поліолефінових покрить та її використання для вибору технології створення нових захисних матеріалів [Текст] / Н. І. Доманцевич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.197-201.
- Жуковська, В. М. Актуальні проблеми звільнення персоналу та напрями їх розв'язування [Текст] / В. М. Жуковська // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.224-230.
- Завадинська, О. Ю. Нова технологія виготовлення вершкових кремів для оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. Ю. Завадинська, Т. Ф. Петренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.62-69.
- Заплатинський, В. М. Шляхи вирішення глобальних проблем безпеки людини [Текст] / В. М. Заплатинський, О. В. Кравченко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.70-74.
- Зельніченко, О. І. Дослідження якості алюмінієвих профілів [Текст] / О. І. Зельніченко, Ю. Насонова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.137-143.
- Зиміна, Н. К. Вимоги до якості лляних тканин [Текст] / Н. К. Зиміна, Н. О. Дзюбак, В. В. Ярмола // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.157-165.
- Іваненко, Л. М. Підстави виникнення законодавства України про захист прав споживачів та основні етапи його розвитку [Текст] / Л. М. Іваненко // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.164-173.
- Іванова, І. В. Комплекс завдань управління фазами операційного циклу торговельного підприємства [Текст] / І. В. Іванова, Н. В. Микитенко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.214-219.
- Ільїн, В. В. Відкриття людини як інобуття логосу (епоха Відродження) [Текст] / В. В. Ільїн // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.13-20.
- Іщенко, В. В. Проблема співвідношення раціонального та чуттєвого в етиці нового часу [Текст] / В. В. Іщенко // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.58-64.
- Калакура, М. М. Перспективи використання цукрозамінників і підсолоджувачів у виробництві харчових продуктів [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.54-61.
- Калакура, М. М. Розробка технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.25-28.
- Калакура, М. М. Нові продукти функціонального призначення з використанням лікувальних рослин [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.8-9.
- Кармазіна, М. С. Референдуми в Україні: законодавче регулювання та практика проведення [Текст] / М. С. Кармазіна, С. Чаплян // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.151-159.
- Каролоп, О. О. Сучасні стан і тенденції розвитку ринку готельних послуг у м.Києві [Текст] / О. О. Каролоп, О. Є. Агафонова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.232-241.
1
2
3
4
|