Електронний каталог
ріпак
Документи:
- Ріпак зберігатиме позиції [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2022. – № 3-4. – С. 54-55.
- Сільськогосподарські культури [Текст] // Краєзнавство. Географія. Туризм. – К., 2008. – № 42-43. – С. 3-23.
- Власова, О. Олійне джерело [Текст] / О. Власова // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 3. – С. 220-223.
- Горпинченко, Т. В. Актуальные вопросы продовольственного и кормового использования рапса (обзор) [Текст] / Т. В. Горпинченко // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №7. – С.54-63.
- Діхтяр, В. Олійний ліквід [Текст] / В. Діхтяр // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 3 (133). – С. 58-62.
- Заїка, Є. Сорти ріпаку технологічного використання - перспективний напрям виробництва [Текст] / Є. Заїка, О. Дрозд, В. Кондратюк // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 1. – С. 72-74.
- Зінченко, С. Ріпак назавжди [Текст] / С. Зінченко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 7 (126). – С.68-71.
- Іванов, П. Нова ріпакова хвиля [Текст] / П. Іванов // Агроперспектива. – К., 2006. – № 2. – С. 58-59.
- Калінова, М. Г. Оцінка колекційних зразків і сортів ріпаку озимого за стійкістю до знижених температур на рівні мікрогаметофіту [Текст] / М. Г. Калінова // Вісник аграрної науки. – Київ, 2017. – № 5. – С. 17-22.
- Косолап, М. Висока планка. Урожайність зарубіжних сортів і гібридів озимих зернових культур та ріпаку [Текст] / М. Косолап // Зерно. – Київ : Новий друк, 2021. – № 8. – С. 112-115.
- Підвищення якості продовольчих ресурсів [Текст] / П. А. Лайко, Т. Д. Іщенко, М. Ф. Бабієнко, Є. А. Бузовский // Економіка АПК. – К., 2005. – №4. – С.16-22.
- Рапс: Биохимические особенности и технологические свойства [Текст] / А. Н. Лисицын, С. Ф. Быкова, Е. К. Давиденко, Э. Б. Бочкарева // Масложировая промышленность. – М., 2006. – № 2. – С. 12-14.
- Манжесов, В. И. Продукты переработки семян рапса в производстве мучных кондитерских изделий [Текст] / В. И. Манжесов, С. В. Трухман, Е. Е. Курчаева // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 6. – С. 9-10.
- Насенко, Т. Т. Фракционирование рапсового жмыха ситовым методом [Текст] / Т. Т. Насенко, Т. О. Кат, С. М. Шкаруба // Масложировой комплекс. – Київ, 2014. – № 2 (45). – С. 39-40.
- Ракша-Слюсарева, О. Харчова цінність м`ясних напівфабрикатів із використанням дієтичної добавки [Текст] / О. Ракша-Слюсарева, В. круль, Н. Попова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2013. – № 1 (15). – C. 110-117.
- Ситнік, І. Селекція ріпаку по-українськи [Текст] / І. Ситнік // Агроперспектива. – Київ, 2009. – № 3. – С. 36-38.
- Сорока, В. І. Перспективи ріпаку в Україні [Текст] / В. І. Сорока, О. І. Рудник-Іващенко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2011. – № 11. – С. 52-54.
- Тымкив, Б. Нужны деньги - сейте рапс... [Текст] / Б. Тымкив // Агроперспектива. – К., 2003. – №3(39). – С.28-36.
- Фиголь, Н. Почему выгодно выращивать рапс и производить биодизель [Текст] / Н. Фиголь // Агроперспектива. – К., 2003. – №7(43). – С.30-32.
- Чехов, С. А. Основні тенденції на ринку ріпаку України [Текст] / С. А. Чехов, І. В. Чехова // Економіка України. – Київ : Преса України, 2016. – № 5. – С. 55-63.
- Шустик, О. Ріпак - перші гроші нового врожаю [Текст] / О. Шустик // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 5 (135). – С. 68-70.
- Яворова, Г. В. Виробництво насіння ріпаку і продуктів його переробки [Текст] / Г. В. Яворова // Економіка АПК. – Київ, 2009. – № 12 (182). – С. 53-57.
- Яшкіна, В. В. Технологія функціональних харчових інгредієнтів з антиліполітичною активністю на основі насіння ріпаку (canola) [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Яшкіна В. В. ; 03.00.20-біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 18с.
|