Електронний каталог
енергетична цінність
Документи:
- Енергетичний поступ у Європу [Текст] // Діловий вісник. – К., 2003. – №10. – С.16-17.
- Холодильные системы с рабочими веществами, обеспечивающими промышленную безопасность и энергетическую эффективность [Текст] / Г. А. Белозеров, Н. М. Медникова, В. П. Пытченко, Е. Н. Серова // Холодильная техника. – Москва, 2009. – № 5. – С. 26-31.
- Валевська, Л. О. Розробка нових видів сухих сніданків і ії комплексна товарознавча оцінка [Текст] / Л. О. Валевська, М. Р. Мардар // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 1 (87). – С. 56-59.
- Гулько, О. Оцінка еколого-економічної ефективності використання сільськогосподарських земель за енергетичною поживністю продукції [Текст] / О. Гулько // Економіст. – Київ, 2014. – № 5 (331). – С. 60-62.
- Ермолаева, Г. А. Производство напитков: Пищевая и энергетическая ценность напитков [Текст] / Г. А. Ермолаева // Пиво и напитки. – М., 2003. – №1. – С.44. – Продолжение. Начало см. 2000-2002 гг.
- Іващенко, О. О. Енергетична оцінка сучасного землеробства [Текст] / О. О. Іващенко, О. О. Іващенко // Вісник аграрної науки. – К., 2008. – № 10. – С. 5-10.
- Кравченко, Ю. Стандарты в борьбе с изменением климата [Текст] / Ю. Кравченко // Стандарты и качество. – Москва, 2009. – № 12. – С. 16-20.
- Кузнецов, И. Фрукты, "познавшие мудрость" [Текст] / И. Кузнецов // Экология и жизнь. – Москва, 2009. – № 10. – С. 88-92.
- Мотузка, Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей [Текст] / Ю. Мотузка // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 59-66.
- Руденко, Н. Ценность вина [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2012. – № 8-9 (149). – С. 48-50.
- Тулякова, Т. В. Нормирование энергетической ценности пищевых продуктов - необходимое условие организации сбалансированного питания [Текст] / Т. В. Тулякова, Н. А. Фурсова, Е. И. Шибанов // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 2. – С. 18-19.
- Фредерике, Раймольд Модификация соединительной ткани для производства сырокопченых колбас пониженной энергетической ценности [Текст] / Раймольд Фредерике, Хильдебранд Христоф, Карл Эрдес и др. Адам // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 6. – С. 34-37.
- Шелудько, В. М. Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів [Текст] / В. М. Шелудько // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 5. – С. 47-51.
|