Електронний каталог
бобові культури
Документи:
- Первичная обработка какао-бобов [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 46-48.
- Бушулен, О. Володар бобового царства, або знову про горох [Текст] / О. Бушулен, С. Колбай // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 2 + спецвипуск "Біопрепарати". – С. 54-58.
- Желудько, В. М. Використання бобових культур в технології крекеру [Текст] / В. М. Желудько // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 7 (187). – С. 52-53.
- Зацаринный, С. Г. Международная стандартизация в области зерновых и бобовых культур [Текст] / С. Г. Зацаринный // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №3(45). – С.42-48.
- Кринична, Н. В. Джерела цінних ознак гороху та нуту для селекції [Текст] / Н. В. Кринична // Вісник аграрної науки. – Київ, 2019. – № 1. – С. 45-53.
- Оверченко, Б. Стабільна рослина [Текст] / Б. Оверченко // Агроперспектива. – Київ, 2009. – № 6. – С. 22-24.
- Осипова, г. Бобовые культуры в зерновых макаронных изделиях повышенной биологической ценности [Текст] / г. Осипова, О. Пригарина, Е. Пожаркина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 45-48.
- Царева, Н. И. Роль белков в пенообразовании новых сортов бобовых [Текст] / Н. И. Царева, Е. Н. Артемова // Хранение и переработка сельхозсырья. – Москва, 2009. – № 6. – С. 29-32.
|