Електронний каталог
овощеводство Украины. овочівництво України
Документи:
- Надійний захист - безпечний урожай [Текст] // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 4. – С. 146-147.
- Koltunov, V. A. Complex estimation of domestic potato grades [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / V. A. Koltunov // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 712-718.
- Беневьят, Л. Постулаты органического овощеводства. Методи переработки продукции, запрещенные в органическом овощеводстве [Текст] / Л. Беневьят // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 63-65.
- Голоцван, А. Требования к качеству томатов для промышленной переработки [Текст] / А. Голоцван // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 18-20.
- Грибова, Д. В. Інвестиційні аспекти розвитку овочівницької галузі [Текст] / Д. В. Грибова // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2014. – № 5. – С. 78-82.
- Дидів, І. Культура ревеню [Текст] / І. Дидів, О. Дидів, Д. Дидів // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 46-47.
- Дидів, І. В. Вирощування розсади селери коренеплідної [Текст] / І. В. Дидів, О. Й. Дидів, А. І. Дидів // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2022. – № 1. – С. 36-45.
- Дидів, О. Культура ревеню [Текст] / О. Дидів, І. Дидів, А. Дидів // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 9. – С. 44-47.
- Дишкант, Д. Микрогрин для здорового питания [Текст] / Д. Дишкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 1. – С. 12-14.
- Духин, Е. А. Нераскрытый потенциал древней культуры [Текст] / Е. А. Духин, Н. Г. Духина // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 4. – С. 18-20.
- Духін, Є. О. Мелотрія шорстка: особливості вирощування в Україні [Текст] / Є. О. Духін, Н. Г. Духіна // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 11. – С. 14-15.
- Духницький, Б. В. Ринок овочевих культур в Україні [Текст] / Б. В. Духницький, О. В. Новічков, В. М. Полупан // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2017. – № 10. – С. 56-60.
- Зінченко, С. Овочі бувають різні: сині, жовті, червоні [Текст] / С. Зінченко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 11 (129). – С. 44-47.
- Канєва, Л. Вбережемо цибулю від стресу [Текст] / Л. Канєва // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С.18-19.
- Книш, В. Технологія вирощування дині у плівковій теплиці [Текст] / В. Книш // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – С. 27-29.
- Книш, В. Збирання, зберігання та переробка плодів кавуна [Текст] / В. Книш, В. Книш // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 9. – С. 30-32.
- Книш, В. Баклажани у плівковому тунелі [Текст] / В. Книш, А. Наумов // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С. 20-24.
- Козак, В. Як виростити найкращі кавуни та дині? [Текст] / В. Козак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 4. – С. 94-98.
- Козак, Г. Овочі таврійських степів [Текст] / Г. Козак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 5. – С. 129-133.
- Корнієнко, С. І. Перспективи розвитку овочевого ринку [Текст] / С. І. Корнієнко, В. П. Рудь // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 5. – С. 59-64.
- Кравченко, В. а. Ефективність селекційних досліджень в овочівництві [Текст] / В. а. Кравченко, С. І. Корнієнко, Т.К. та інші Горова // Вісник аграрної науки. – Київ, 2016. – № 6. – С. 33-37.
- Лиховид, П. В. Вплив густоти стояння на продуктивність кукурудзи цикрової: світовий і вітчизняний досвід [Текст] / П. В. Лиховид // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2021. – № 4. – С.14-17.
- Малиновский, Б. Гумати: опыт против скептицизма [Текст] / Б. Малиновский // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 22-24.
- Малиновський, Б. В Україні випробували нові корейські огірки [Текст] / Б. Малиновський // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – С. 10-11.
- Малиновський, Б. Лідер ринку салатів обирає Enza Zaden [Текст] / Б. Малиновський // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – C. 12-13.
- Малиновський, Б. Томати для плівкових теплиць від "Сингенти" [Текст] / Б. Малиновський // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 10-11.
- Навродський, А. Шовковиця - смаколик і ліки [Текст] / А. Навродський // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 1. – С. 60-62.
- Непорожна, Є. Літня сівба овочевих [Текст] / Є. Непорожна // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – С. 32-34.
- Непорожная, Е. Биологические особенности цветной капусты в свете приемов выращивания [Текст] / Е. Непорожная // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 16-19.
- Непорожная, Е. Капуста кучерявая полезна и вкусна [Текст] / Е. Непорожная // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 20-21.
- Позняк, О. Відродження огіркової столиці України [Текст] / О. Позняк // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 10. – С. 12-19.
- Позняк, О. Вітчизняний сортимент збагачено [Текст] / О. Позняк // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2022. – № 1. – С. 46-59.
- Полевик, В. Шкідливі організми у закритому грунті: система захисту [Текст] / В. Полевик // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 6. – С. 84-92.
- Ручкiн, О.В. та iнш. Овочiвництво у фермерських господарствах Харкiвщини [Текст] / О.В. та iнш. Ручкiн // Економiка АПК. – 1998. – №6. – С.73-75.
- Сєвідова, І.О.. Лещенко Л.О. Стан, проблеми та перспективи розвитку овочівництва в Україні [Текст] / І.О.. Лещенко Л.О. Сєвідова // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2017. – № 12. – С. 28-33.
- Сич, З. Овочевий потенціал для сільського зеленого туризму [Текст] / З. Сич // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С. 52-55.
- Стройко, Т. Регіональні тенденції розвитку виробництва овочів [Текст] / Т. Стройко, І. Лесік // Економіст. – Київ, 2012. – № 2 (304). – С. 37-39.
- Чернецький, В. М. Агроекологічні аспекти вирощування овочів [Текст] / В. М. Чернецький // Вісник аграрної науки. – К., 2003. – №2. – С.61-64.
- Шевчук, Г. В. Механізм удосконалення функціонування підприємств плодово-овочевої галузі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук. / Шевчук Г. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економ.діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2020. – 20 с.
- Яровий, Г. І. Науковий супровід розвитку овочівництва в Україні [Текст] / Г. І. Яровий // Вісник аграрної науки. – К., 2006. – № 12. – С. 39-42.
|