Електронний каталог
лактобактерії
Документи:
- Borek-Wojciechowska, R. Possibility of use of ascorbic acid to stabilize the growth of probiotic bacteria [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / R. Borek-Wojciechowska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 792-797.
- Иоргачева, Е. Г. Функциональные пищевые добавки из инулинсодержащего сырья [Текст] / Е. Г. Иоргачева, Л. В. Капрельянц, С. И. Банова // Кондитерское производство. – М., 2002. – №4. – С.51-53.
- Ткаченко, Н. А. Інноваційні решення у біотехнології комбінованих йогуртових напоїв зі збалансованим хімічним складом [Текст] / Н. А. Ткаченко, О. А. Кручек, А.В. та ін. Копійко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 42-52.
|