Електронний каталог
фундук
Документи:
- Надійні джерела вагомих прибутків: з Міжнародої конференції "Розвиток горіхового бізнесу в Україні" [Текст] // Сад,виноград і вино України. – Київ, 2013. – № 7-9. – С. 22-25.
- Орехи: ситуация на рынке [Текст] // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2015. – №3. – С. 32-33.
- Состав масла фундука и других растительных масел [Текст] // Масложировая промышленность. – М., 2009. – № 2. – C. 33.
- Фундук и его использование в кондитерской и молочной промышленности [Текст] // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 5. – С.66.
- Фундук не потребує ребрендингу [Текст] // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 4-5. – С. 14-20.
- Волков, В. В них скорлупки - золотые [Текст] / В. Волков, Н. Волкова // Сад,виноград і вино України. – К., 2004. – №10-12. – С.42-44.
- Горовая, Н. Кешью, фисташки, фундук и грецкий орех [Текст] / Н. Горовая // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 31-35.
- Івасюк, Г. Фундук: культура, що потребує якісного догляду [Текст] / Г. Івасюк // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 6. – С. 58-60.
- Карась, А. Я. Фундук у світі й Україні та вимоги до садивного матеріалу цієї культури [Текст] / А. Я. Карась // Сад,виноград і вино України. – Київ, 2013. – № 7-9. – С. 18-21.
- Катеринчук, І. Вирощування фундука - це робота на перспективу [Текст] / І. Катеринчук // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 5. – С. 26-30.
- Кірмікчій, П. Г. Фундук в Україні [Текст] / П. Г. Кірмікчій // Сад,виноград і вино України. – К., 2002. – №11-12. – С.88.
- Кондратьев, Н. Б. Комплексный метод оценки качества фундука, арахиса, семян подсолнечника при производстве кондитерских изделий [Текст] / Н. Б. Кондратьев, Л. Е. Скокан, Т. В. Савенкова // Кондитерское производство. – Москва, 2009. – № 4. – С. 6-8.
- Лихолоб, Н. Ореховый бизнес Украине. [Текст] / Н. Лихолоб // Food & Drinks. Продукты и напитки. – 2006. – № 8. – С. 24-30.
- Марков, І. Л. Гнілі стовбурів, гілок ліщини і фундука [Текст] / І. Л. Марков // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2020. – № 2. – С. 55-59.
- Сатіна, Г. М. Оцінка та ефективне використання потенціалу України з розвитку промислового фундукарства [Текст] / Г. М. Сатіна // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 3. – С. 63-67.
- Сатіна, Г. М. Основні проблеми та перспективи розвитку ринку фундука в Україні [Текст] / Г. М. Сатіна, К. Мазур, В // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2019. – № 11. – С. 35-41.
- Скокан, Л. Е. Орехи и арахис для кондитерских изделий длительного хранения [Текст] / Л. Е. Скокан // Кондитерское производство. – М., 2003. – №1. – С.46-47.
- Табанець, Г. Підстави для подорожчання [Текст] / Г. Табанець // Агроперспектива. – К., 2005. – №4(64). – С.37-38.
- Шепель, Г. Волоський горіх, фундук чи мигдаль: куди дме вітер? [Текст] / Г. Шепель // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 4-5. – С. 4-9.
- Юдін, Г. О. Фундук і мигдаль очима професіоналів [Текст] / Г. О. Юдін, С. О. Петренко // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2021. – № 10. – С. 55-62.
|