Електронний каталог
економіка ресторанного господарства
Документи:
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.І.Ткаченко,В.Г.Міска,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2006. – 193с. : табл. – Бібліогр.:С.189-193. – 14.98;15.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 195с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 193с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2013 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2013. – 123 с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2011 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2011. – 114с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2012 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2012. – 125 с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2010 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2010. – 133с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2008 року [Текст] : стат. зб. – К. : Державний комітет статистики України, 2008. – 134с. – 80.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2007 року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2007. – 170с. – 85.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у міських поселення і сільській місцевості на 1 січня 2003року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2003. – 103с. – 52.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2014 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2014. – 125 с. – 100.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2009 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2009. – 133с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі підприємств на 1 січня 2015 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Держ. служба статистики України, 2015. – 91 с. – 100.00.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Програма професійного спрямування 6.050200"Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної та заочної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 597/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 10 с. – 4,09.
- Разработать нормы времени и расценки для оплаты труда работников производства ресторанов [Текст] : Отчет. Ч.2 : Нормы времени и расценки на холодные и сладкие блюда.... / Под рук.Н.А.Пятницкая. – К., 1982. – 130с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Разработать нормы времени и расценки для оплаты труда работников производства ресторанов [Текст] : Отчет. Ч.1 : Нормативы численности и рекомендации о порядке определения структуры и штатов работников производств / Под рук.Н.А.Пятницкая. – К., 1982. – 94с. – (КТЭИ).
- Стратегічний маркетинг у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.В. Полтавська. – 849/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 5,55.
- Стратегічний маркетинг у готельному і ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 611/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 14,00.
- Товарооборот ресторанного господарства за 1 півріччя 2000 рік [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2001. – 32с. – 19.20.
- Товарооборот ресторанного господарства за 2003 рік [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2004. – 32с. – 15.00.
- Товарооборот ресторанного господарства за 2001 рік [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2002. – 32с. – 12.20.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Уклад.:Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 119с. – 13.45.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навч. / уклад.:Т.Б.Паригіна. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 119с. – 15,70.
- Горенбургов, М. А. Экономика ресторанного бизнеса [Текст] [Текст] : учебное пособие для студ. высш. учебных заведений / М. А. Горенбургов, М. М. Хайкин. – Москва : Академия, 2012. – 235 с. – (Высшее профессиональное образование. Бакалавриат). – Библиогр.: с. 231-233. – ISBN 978-5-7695-6898-5 : 186.00.
- Кузнецова, Н. М. Основи економіки готельного та ресторанного господарства [Текст] : Навч.посiбник / Н. М. Кузнецова. – К. : Iнститут туризму, 1997. – 173с. : илл. – ISBN 966-7246-00-0 : 6.00.
- Лукашова, Л. В. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Лукашова Л. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : КНТЕУ, 2004. – 20с.
- Лукашова, Л. В. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Лукашова Л. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами;Наук.кер.Н.О.П`ятницька. – К., 2004. – 325с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Пикалёв, А. В. Как увеличить доход ресторана,бара,кафе [Текст]. Кн.1 / А. В. Пикалёв. – СПб. : Гиппократ, 1999. – 216с. – ISBN 5-900929-19-1 : 51.60.
- Ридель, Х. Бары и рестораны.Техники обслуживания [Текст] / Х. Ридель ; Пер. с англ. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 352с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-02146-7 : 22.68;21.60;17.40.
- Ридель, Х. Бары и рестораны.Техники обслуживания [Текст] [Текст] / Х. Ридель ; [пер. с англ. М.В.Павловой]. – изд.2-е. – Ростов на/Д : Феникс, 2004. – 352с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-02146-7 : 30.00.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – Л. : Афіша, 2007. – 301с. – ISBN 966-325-020-8 : 51.45.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – Л. : Афіша, 2004. – 336с. – ISBN 966-325-020-8 : 38.00.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – Л. : Афіша, 2005. – 336с. – ISBN 966-325-020-8 : 31.50.
- Стаценко, В. В. Главная технология успеха ресторанного бизнеса [Текст]. Ч.1 : Триумф вашего заведения / В. В. Стаценко. – Херсон : Олди-плюс, 2002. – 550с. – ISBN 966-7914-46-1 : 150.00.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.).
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 1999. – 272с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-89805-008-6(русск.) : 27.60.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2001. – 272с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-89805-039-6(русск.) : 39.60.
|