Електронний каталог
Павлюченко Ю.П.
Документи:
- Експертиза товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Т.М.Коломієць, Ю.М.Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Л.В.Черняк; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф.товарознавства та митної справи. – 95/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 47c. – 60,00.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1451/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 с. – 25,00.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с.106-108. – 33.00.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 672/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 с. – 15,00.
- Збірник ситуаційних задач з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 826/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 29 c. – 3.22.
- Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.М. Коломієць, Ю.М. Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Д.П.Антюшко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 176/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 23,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] / уклад.: В.Ф. Шкарупа, Ю.П.Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 652/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 112 с. – 4.92.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 546/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211 c. – 16,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" для студ.спец. 7.050301 "Тов-вство та комерц. діяльн.", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг", а також магістеріума спец. 8.050301 "Т-знавство та комерц.діяльн." та 8.050302 [Текст] / уклад. Ю.П. Павлюченко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211с. – Библиогр.:с.208-209. – 19.00.
- М'ясо і м'ясні товари [Текст] : збірник тестових завдань з курсу "Товарознавство продовольчих товарів", для студентів усіх форм навчання, напряму підготовки "Торгівля" / уклад. Ю.П.Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 684/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 26 с. – 5.19.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1087/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 50 с. – 5,70.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : програма курсу для студентів спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність". 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" напряму підготовки 0503 "Торгівля" / уклад: Ю.П. Павлюченко, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 395/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 14 с. – 5,70.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : робоча програма курсу для студентів спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" напряму підготовки 0503 "Торгівля" / уклад: Ю.П. Павлюченко, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1066/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 15 с. – 5,74.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Ю.П. Павлюченко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 884/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 11,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство м`яса і м`ясних товарів" [Текст] : для студентів заочної форми навчання / уклад Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 754/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 45 с. – 4,79.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство м'яса і м'ясних товарів" [Текст] : для студентів денної форми навчання / уклад. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 737/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,55.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" заочної форми навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 725/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 26 c. – 3.93.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : Для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність",8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303,8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Уклад.Ю.П.Павлюченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 99с. – 11.24.
- Тестові завдання для контролю знань студентів з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : із спеціальності "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 129/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 c. – 4.38.
- Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. Ю.П. Павлюченко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 687/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 12,00.
- Товарознавство. М'ясо і м'ясні продукти [Текст] : Робоча програма / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. Н.В.Притульська, А.А.Самойленко, Ю.П. Павлюченко. – 75/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 5,04.
- Товарознавство. Харчові продукти. [Текст] [Текст] : програма / авт Белінська С.О., В.В. Ващенко, В.А. Осика, К.В. Мостика, Є.В. Бондаренко, Г.Б. Рудавська, С.П. Вежлівцева, Ю.П. Павлюченко. О.В. Сидоренко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 15/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 c. – 50,00.
- Metel'ska, N. Theoretical and practical aspects of quality management on enterprises of food retail industry of Ukraine [Текст]. Part II : Quality management / N. Metel'ska, Y. Pavlyuchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 274-280.
- Pavlyuchenko, Y. The state adjustments of food quality and raw materials in the conditions of market globalization [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / Y. Pavlyuchenko, N. Metelska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 879-883.
- Антюшко, Д. Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю [Текст] / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 57-64.
- Антюшко, Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 [Текст] / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко, С. Вежлівцева // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 5-14.
- Міцик, В. Ю. Вплив бактеріальної закваски днм-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м"язовій тканині яловичини [Текст] / В. Ю. Міцик, Ю. П. Павлюченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.187-191.
- Павлюченко, Ю. П. Використання комп'ютерної системи ідентифікації при виявленні фальсифікації продовольчих товарів [Текст] / Ю. П. Павлюченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.241-247.
- Павлюченко, Ю. П. Дослідження залежності вологозв'язуючих та структурно-механічних властивостей солоної яловичини від концентрації бактеріальної закваски ДНМ-1 [Текст] / Ю. П. Павлюченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.94-100.
- Павлюченко, Ю. П. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. товарознав. ф-тів вищ. закл. освіти / Ю. П. Павлюченко. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 302 с. – ISBN 966-629-148-7 : 22.45.
- Павлюченко, Ю. П. Дослідження антимікробної дії та можливості розвитку бактеріальної закваски ДНМ-1 у несприятливих умовах [Текст] / Ю. П. Павлюченко, В. Ю. Міцик // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.101-104.
- Сидоренко, Е. Витаминный залив. Биологическая ценность белков заливной рыбной продукции [Текст] / Е. Сидоренко, Р. Москалюк, Ю. Павлюченко // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 34-37.
|