Електронний каталог
Кириченко Л.С.
Документи:
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу " Товарознавство крохмалю, цукру, кондитерських виробів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 141/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 48 c. – 3.26.
- Каталог програм нормативних дисциплін природничо-наукової,професійної та практичної підготовки напряму 0503 "Торгівля" [Текст] : Освітньо-кваліфікаційний рівень -бакалавр / Уклад.:Н.П.Тихонова,Л.С.Кириченко,О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 230с. – 23.08.
- Каталог програм нормативних дисциплін професійної та практичної підготовки напряму 0503 "Торгівля" [Текст] : Освітньо-кваліфікаційний рівень -спеціалст.Спеціальність 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Уклад.Н.П.Тихонова,Л.С.Кириченко,О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 92с. – 15.04.
- Каталог програм нормативних дисциплін професійної та практичної підготовки напряму 0503 "Торгівля" [Текст] : Освітньо-кваліфікаційний рівень -спеціалст.Спеціальність 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Уклад.Н.П.Тихонова,Л.С.Кириченко,О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 80с. – 13.22.
- Каталог програм нормативних дисциплін професійної та практичної підготовки напряму 0503 "Торгівля" [Текст] : Освітньо-кваліфікаційний рівень -магістр.Спеціальність 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / Уклад.Н.П.Тихонова,Л.С.Кириченко,О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 95с. – 16.31.
- Каталог програм нормативних дисциплін професійної та практичної підготовки напряму 0503 "Торгівля" [Текст] : Освітньо-кваліфікаційний рівень -спеціаліст.Спеціальність 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / Уклад.Н.П.Тихонова,Л.С.Кириченко,О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 124с. – 20.57.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання / уклад. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 757/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 25 с. – 2.03.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу " Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету денної форми навчання. Розділ " Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 654/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 29 c. – 2.07.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 95/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 48 с. – 4,34.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; каф. тов-ва та експ. непрод. тов.; авт. Л.С. Кириченко та інш. – 784/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 6,39.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : програма та робоча програма з курсу для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 050201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 360/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 6,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1090/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 46 с. – 6,46.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 05201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" заочної форми навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. тов-ва та експерт. прод. товарів. – 487/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 41 c. – 4.21.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 05201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" денної форми навчання / укл.: Л.С.Кириченко, Г.М.Михайлова; Каф. тов-ва та експерт. прод. товарів. – 734/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 c. – 3.56.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Практикум / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Л.С. Кириченко. – 757/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 3,58.
- Стандартизація і сертифікація товарів та послуг [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Л.С. Кириченко, А.А. Самойленко. – 621/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 46 c. – 5,88.
- Стандартизація і сертифікація товарів та послуг [Текст] : програма та робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготоіки 0501 "Економіка і підприємництво", професійне спрямування 050113 "Комерційна діяльність" / уклад.: Л.С. Кириченко, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 915/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 с. – 4,71.
- Тести для контролю знань студентів з курсу "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : із спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / уклад.Л.С.Кириченко ; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 417/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 48 с. – 3.50.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 148с. – 19.20.
- Товарознавство тютюнових виробів та жувальних гумок [Текст] : Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. О.Л. Романенко, Л.С Кириченко. – 1027/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 5,81.
- Товарознавство тютюнових виробів та жувальних гумок [Текст] : робоча програма спецкурсу для студентів спеціальності 7.050302 та 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" денної форми навчання / уклад.: Л.С. Кириченко, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 254/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 8 с. – 3,71.
- Товарознавство тютюнових виробів та жувальних гумок [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.Л.Романенко,Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 26с. : табл. – Бібліогр.:С.25-26. – 4,11.
- Товарознавство. Крохмаль, цукор, кондитерські вироби [Текст] : Робоча програма / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. Л.С. Кириченко. – 161/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 14 c. – 5,68.
- Kyrychenko, L. The analysis of chewing gum market in Ukraine [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / L. Kyrychenko, E. Tyutchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 832-834.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Кириченко, Л. С. Основи стандартизації,метрології та управління якістю [Текст] : Опорний конспект лекцій / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 137с. – 6.23.
- Кириченко, Л. С. Розвиток систем управління якістю продукції на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000 [Текст] / Л. С. Кириченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.88-97.
- Кириченко, Л. С. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби":Опорний конспект лекцій / Л. С. Кириченко ; Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 146с. – 21.00.
- Кириченко, Л. С. Зміна якості морозива при зберіганні [Текст] / Л. С. Кириченко, І. П. Бабій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 189-190.
- Кириченко, Л. С. Основи стандартизації,метрології,управління якістю [Текст] : Навч.посібник / Л. С. Кириченко, Н. В. Мережко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 446с. – ISBN 966-7376-61-3 : 20.00;8.50.
- Кириченко, Л. С. Сертифікація та якість продукції в сучасних умовах господарювання [Текст] : Навч.посібник / Л. С. Кириченко, Н. М. Чуніхіна. – К. : КДТЕУ, 1996. – 51с. : іл.;табл. – Бібліогр.:49с. – ISBN 5-7763-1646-4 : 2.00.
- Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. товарознав. ф-тів вузів / Є. В. Тищенко, Г. Б. Рудавська, М. П. Орлов, Л. С. Кириченко. – Київ : КНТЕУ, 2000. – 410 с. – ISBN 966-7376-82-6 : 17.00.
|