Електронний каталог
витаминная ценность. вітамінна цінність
Документи:
- Gliszczynska-Swiglo, A. Influence of PH on free radical scavenging activity of folic acid [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Gliszczynska-Swiglo, M. Muzolf // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 766-769.
- Gliszczynska-Swiglo, A. Interaction of food flavonoids with vitamins. Myricetin and vitamin B1 as model compounds [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Gliszczynska-Swiglo, H. Szymusiak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 774-778.
- Nuzhnaia, T. The studding of vitamins composition and antioxidants action of leaveis of some black-fruit plants [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / T. Nuzhnaia, A. Ishenko, A. Nafanets // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 884-887.
- Orlova, N. The biological value of herbal teas with hips of different trade marks [Text] [Текст] / N. Orlova, D. Kundius, I. Goncharova // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 511-513.
- Orlova, N. Y. Biological value of new semi-frozen vegetables for healthy [Text] [Текст] / N. Y. Orlova, S. O. Belinska, N. V. Kameneva // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 505-510.
- Австриевский, А. Н. Новые формы концентратов сладких блюд [Текст] / А. Н. Австриевский, В. В. Бебенин, В. М. Позняковский // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 1. – С. 56-57.
- Арефьева, Е. Это странное слово латук...: [салаты] [Текст] / Е. Арефьева // Питание и общество. – Москва, 2011. – № 2. – С. 22-23.
- Вітер, Ю. А. Фактори формування органолептичних властивостей і С-вітамінної цінності заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 138-143.
- Заморская, И. Витаминное пюре. Способы повышение витаминной ценности замороженных пюре [Текст] / И. Заморская // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2009. – № 11-12. – С. 44-47.
- Каменева, Н. Замороженные витамины. Оценка качества быстрозамороженных полуфабрикатов лечо овощное [Текст] / Н. Каменева // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 1-2. – С. 38-42.
- Макаренко, В. Витамины для ... пищи, жизни, здоровья [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2012. – № 5 (146). – С. 24-26.
- Руденко, Н. Поговорим о пользе [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2012. – № 5 (146). – С. 27-30.
- Треніна, А. С. Чим небезпечні весняні вітаміни? [Текст] / А. С. Треніна // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2016. – № 3. – С. 7.
- Усик, С. Які вітаміни потрібні організму навесні? [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2015. – № 5. – С. 7.
|