Електронний каталог
фізичні властивості плодів
Документи:
- Вакуленко, Л. М. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих плодів кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.35-40.
- Галиш, В. Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса [Текст] / В. Галиш, Н. Чикун, Б. Пасальський // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 46-56.
- Колтунов, В. А. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів моркви і столового буряка та їх зміни під час зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, О. О. Туркевич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.126-131.
- Осика, В. А. Фізичні та біологічні особливості господарсько-біологічних сортів солодкого перцю, вирощеного в Україні [Текст] / В. А. Осика, В. А. Колтунов // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.132-137.
- Юрченко, Т. С. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих огірків [Текст] / Т. С. Юрченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.30-34.
- Ютина, Е. Антиокислительные свойства продуктов переработки плодов какао [Текст] / Е. Ютина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 30-31.
|