Електронний каталог
Гопкало Л.М.
Документи:
- Готельна справа [Текст] [Текст] : програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Бурак; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 503/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 28 c. – 28.00.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Кудлай; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1434/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 14c. – 27.00.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : програма / авт.А.Г.Охріменко, Л.М.Гопкало; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1458/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 59,00.
- Маркетинг [Текст] [Текст] : програма / авт. В.В. Білик, Л.М. Гопкало, О.В. Полтавська, Є.О. Зеленська; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 341/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 10 c. – 10,00.
- Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] : Програма курсу для студентів професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. економіки та менеджменту готельного гсподарства і туризму; уклад. Л.М. Шульгіна, Л.М.Гопкало, О.В.Сьомко. – 266/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 16 c. – 4,94.
- Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма курсу для студентів професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.М. Шульгіна, Л.М.Гопкало, О.В.Сьомко. – 265/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 19 c. – 5,02.
- Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.М.Гопкало, О.В.Сьомко. – 137/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 42 c. – 3,79.
- Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] : збірник тестових завдань для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад.: О.В.Сьомко, Л.М.Гопкало; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 679/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 c. – 10,28.
- Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Л.М.Гопкало, О.В.Полтавська. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.: с.62-65. – 9.04.
- Маркетинг у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.М. Гопкало, Ю.С. Сотніченко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 58/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 50 c. – 11,91.
- Маркетинг у туристичній індустрії [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; авт. Л.М. Шульгіна, В.В. Білик, Л.М. Гопкало, О.В. Полтавська. – 851/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 38 c. – 10,53.
- Маркетинг у туристичній індустрії [Текст] : Збірник ситуаційних вправ з дисципліни для студентів професійного спрямування 6.050201"Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент туристичної індустрії" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Л.М.Гопкало. – 468/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 22 c. – 4,11.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.1. / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 421с. – 43.99.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.2 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 384с. – 42.34.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. Т.І. Ткаченко, Г.І. Михайліченко, Л.М. Гопкало [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 27/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 c. – 15,00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 1010/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Організація готельного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності "Менеджмент організацій", спеціалізації "Менеджмент туристичної індустрії" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 691/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 69 c. – 4,57.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Л.М. Гопкало, Ю.С. Мілютіна; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 11/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / уклад.: М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 71с. – Бібліогр.: с. 69-71. – 13.40.
- Організація готельного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів з фаху 7.502010 "Менеджмент організацій"спеціалізації 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Уклад.Л.М.Гопкало. – К. : КНТЕУ, 2002. – 196с. – 20.73;23.41.
- Організація готельного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів з фаху 7.502010 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Уклад.Л.М.Гопкало. – К. : КНТЕУ, 2006. – 196с. – Бібліогр.:С.194-196. – 16,23.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. Ч.1 / уклад.:М.Г.Бойко,Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 71с. : іл. – Бібліогр.: с.69-71. – 11.36.
- Організація готельного господарства [Текст] : Практикум / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 132/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,35.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.Г.Бойко,Л.М.Гопкало; каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 72с. : іл. – Бібліогр.: с.69-72. – 10.80.
- Організація готельного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 1085/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 50 c. – 5,06.
- Організація туризму [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. А.Г. Охріменко, Н.А. Опанасюк, Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 904/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 66 c. – 20,00.
- Організація туризму [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. А.Г. Охріменко, Н.А. Опанасюк, Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 796/14 замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 66 c. – 20,00.
- Проблеми та перспективи розвитку менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : Збірник наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."Менеджмент"спец.8.050201"Менеджмент організацій" / Каф.готел.-рестор.та турист.бізнесу.Ред.кол.:Т.І.Ткаченко,М.Г.Бойко,Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 349с. – 36,50.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, М.В. Босовська, М.В. Кулик, А.М. Расулова, О.В. Полтавська, Л.М. Гопкало, І.Ю. Антонюк ; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 1063/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 22,00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, М.В. Кулик, А.М. Расулова, Л.М. Гопкало, І.Ю. Антонюк, О.П. Вітряк, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 870/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 20,00.
- Програма курсу "Організація готельного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 6.505201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" та 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.М.Гопкало. – 240/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 c. – 4,38.
- Програма та робоча програма виробничої (переддипломної) практики. [Текст] [Текст] / авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Г. Бойко, А.М. Расулова, Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф.готельно - ресторанного бізнесу. – 178/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 22 с. – 43,00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч .посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, С.Л.Шаповал [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 339с. : іл. – Бібліогр.: с. 338-339. – ISBN 978-966-629-472-5 : 120.00.
- Робоча програма виробничої комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. В.В. Білик, С.П. Гаврилюк, А.Г. Охріменко, Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 280/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 с. – 16,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма з організаційної практики [Текст] : Для студентів із напряму "Менеджмент" професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій", варіативної компоненти 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" та 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Г.І.Михайліченко, Л.М.Гопкало. – 398/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 18 c. – 2,29.
- Робоча програма курсу "Організація готельного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 6.505201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" та 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.М.Гопкало. – 241/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 32 c. – 4,53.
- Туристичне краєзнавство [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1131/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 15 c. – 13,00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов.8. 030301 "Менедж.орг.і адміністрування",магістер.прогр.8.03060101.02"Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". Ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін;каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 468 с. – 80.00.
- Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст] : Підруч. для студ. екон. спеціальностей вищих навч.закл. / М. Г. Бойко, Л. М. Гопкало. – К. : КНТЕУ, 2006. – 447с. – Бібліогр.:С.442-447. – ISBN 966-629-262-9 : 30,24; 48.20;36.00.
- Гопкало, Л. М. Вільні економічні зони туристсько-рекреаційного типу - фактор розвитку туризму в Україні [Текст] / Л. М. Гопкало // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.158-165.
|