Електронний каталог
кабачки
Документи:
- Бирзул, М. Гарбузові сини й дочки [Текст] / М. Бирзул // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 7 (126). – С.22-23.
- Вакуленко, Л. М. Вплив ботанічного сорту на якість свіжих та солоних кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.166-171.
- Вакуленко, Л. М. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих плодів кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.35-40.
- Книш, В. Способи вирощування кабачка у польових умовах [Текст] / В. Книш // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 42-45.
- Колтунов, В. А. Збереженість плодів кабачків залежно від сорту і умов зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, Л. М. Вакуленко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.83-87.
- Колтунов, В. А. Товарознавчі властивості сортів кабачків [Текст] / В. А. Колтунов, Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.156-160.
- Орлова, Н. Корчова цінність консервів із кабачків та аличі [Текст] / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2013. – № 1 (15). – С. 99-102.
|