Електронний каталог
Найденко В.І.
Документи:
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із розділів "Механіка. Термодинаміка та молекулярна фізика" курсів "Фізика", "Фізика та методи дослідження сировини і матеріалів" [Текст] : Для студентів факультету ресторанно- готельного та туристичного бізнесу та товарознавчого факультету всіх форм навчання. Ч. 1 / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. В.І. Найденко. – 245/03; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 94 c. – 4.61.
- Похибки та обробка результатів вимірювань фізичних величин. Порядок роботи студентів у фізичній лабораторії [Текст] : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсів "Фізика" (спеціальність 091710), "Фізика та методи дослідження сировини і матеріалів" (спеціальності 050301, 050302, 050303, 050304, 050305) для усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. В.І.Найденко. – 259/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 33 с. – 2.38.
- Фізика та методи дослідження сировини і матеріалів. Хімія та методи дослідження сировини і матеріалів [Текст] : Методичні вказівки до виконання курсових робіт для студентів товарознавчого факультету зі спеціальностей 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність",6.050302 "Товарознавство і експертиза в митній справі",6.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. В.І.Найденко, Ю.І.Геваза, В.В.Мойсеєва та ін. – 831/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 26 c. – 3.56.
- Dusheiko, V. Thermo-expanded carbons - a new materials for the twenty-first century [Текст] / V. Dusheiko, V. Naidenko, B. Pasalsky // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1249-1252.
- Найденко, В. I. Електрика та магнетизм [Текст] : Конспект лекцiй з курсу фiзики для студентів усiх форм навчання факультету громадського харчування,готельного господарства та туризму i товарознавчого факультету / В. I. Найденко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 77с. – 1.50.
- Найденко, В. I. Коливання та хвилі.Оптика [Текст] : Конспект лекцiй з розділу курсу фiзики для студентів усiх форм навчання факультету громадського харчування,готельного господарства та туризму / В. I. Найденко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 50с. – 1.50.
- Найденко, В. І. Добротність мікрофильових камер при обробці харчових продуктів, сировини і матеріалів [Текст] / В. І. Найденко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.65-72.
- Найденко, В. І. Коливання та хвилі.Оптика [Текст] : Конспект лекцій з розділу курсу фізики для студентів факультету громадського харчування,готельного господарства та туризму і товарознавчого факультету / В. І. Найденко. – К. : КДТЕУ, 2000. – 51с. – 3.00.
- Найденко, В. І. Фізика та методи дослідження сировини і матеріалів [Текст] : Навч.посібник для студентів економічних спеціальностей вищих навч.закладів / В. І. Найденко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 508с. – ISBN 966-575-196-4 : 33.61.
- Найденко, В.І. Федотовська Н.О. Температура і вологість суміші вологих газів [Текст] / В.І. Федотовська Н.О. Найденко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.112-115.
|